FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-02-27

9. Készházvásár és 14. Lakásvásár, március 6-8.

Egy hét múlva nyit a 9. Készházvásár és a 14. Budapesti Lakásvásár a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

 

A Lakásvásár erősségét a kereslet és beruházók, értékesítők közti személyes kapcsolat fontossága adja. A rendezvényen pár óra alatt az összes jelentős budapesti és agglomerációs projektről egyedi, személyre szabott tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. Ez nemcsak az új-, de a használt lakásokra, az aktuális hitellehetőségekre és a változó jogszabályi környezetre is vonatkozik. Ennek megfelelően a legnagyobb hazai pénzintézetek mellett az adóhatóság és a minőségi kivitelezést zászlajára tűző ÉMI Kht. is kint lesz a vásáron.

2009-ben a Lakásvásár mellé állt főtámogatóként az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cég, a GB EURÓPA és a legnagyobb országos szakmai szervezet, a Magyar Ingatlanszövetség is.

 

Akárcsak az elmúlt tavasszal a Lakásvásár idén is "befogadja" a Készház Vásárt, mely immár 9. alkalommal vonultatja fel a MAKÉSZ védjeggyel rendelkező hazai gyártók és forgalmazók termékeit. A vásáron bemutatásra kerülnek az aktív (vagyis energiát termelő) készházak is.

 

A korábbi évek hagyományait követve, idén tavasszal is szakmai programokkal kezdődik a Lakásvásár. Pénteken délelőtt a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) szervezésében rendeznek konferenciát "Ingatlanpiaci válság 2009 tények - várakozások - stratégiák" címmel.

A Lakásvásár szervezői különleges meglepetésekkel készülnek a látogatók számára: először vendégeskedik a rendezvényen a Volkswagen. Az autós cég legújabb modelljét, a Scirocco-t is bemutatja a vásár látogatóinak, sőt tesztvezetés lehetőségét is kínálja. A hölgyeket nőnapon apró meglepetés várja. A gyerekek játszhatnak, a nagyobbak internetezhetnek, amíg a szülők a kínálatot böngészik. Közérdeklődésre számot tartó kérdésekben a megnyitó napján az APEH, szombaton pedig a társasházi közösségeket érintő fórum áll a látogatók rendelkezésére a színpadon. Mind ezekkel kapcsolatban, mind jogi kérdésekben ingyenes tanácsadás is várja az érdeklődőket.  

Kiállítóink is készülnek a leendő vásárlók számára, több cég komoly árengedménnyel, bútorvásárlási utalvánnyal várja a komoly érdeklődnek.

 

Forrás: Lakásvásár 02-26

 

 

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.