FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-03-10

Henkel ragasztás technológiák - sikeres integráció

Egy évvel ezelőtt kezdődött el a Henkel által felvásárolt National Starch vállalat ragasztóanyagok és elektronikai anyagok üzleti területének integrációja. A folyamat lezárult, s az elmúlt időszak tapasztalata szerint a felhasználók is nyertesei az akvizíciónak, mert ezzel két vállalat széles körű, kiváló technológiai tapasztalatából és alkalmazási szakismeretéből profitálhatnak. A Henkel megerősítette pozícióit az építő-, famegmunkáló és bútoripari területen. A páratlan termékválasztékkal és a megerősödött vevőszolgálati csapattal az új, integrált Henkel és National csapat kiváló megoldásokat tud nyújtani a világ bármely ipari piacán.

Ottlik Szabolcs műszaki szaktanácsadó és Elter Tamás, a Henkel CEE regionális menedzsere felelős a terület működéséért. Az értékesítési csapatot Berzéki Marcel irányítja, a vevőrendeléseket a budapesti központi adminisztrációs iroda fogadja. A jól felkészült szakértői csapat ismeri a teljes termékválasztékot és a hozzá kapcsolódó ipari alkalmazásokat. A megrendelőkkel közvetlen kapcsolatban állnak, akik tőlük szaktudást és igényes műszaki szolgáltatást kapnak.

 

Az akvizíció a Henkel számára kombinált termékválasztékot, minőségi termékeket jelent az ipari felhasználóinak például az EVA- és a PUR ömledék ragasztók, a PVAc diszperziók és poliolefin alapú ragasztók területén. A technológiai fejlesztés és innováció a termékfejlesztő laboratóriumok nemzetközi hálózatában, valamint a több ipari méretű géppel felszerelt korszerű technológiai központban történik.

 

Az innovatív megoldások és az újonnan fejlesztett termékek a németországi Hannoverben május 18. és 22. között megrendezendő LIGNA szakkiállításon (19. csarnok, C21 stand) is láthatóak lesznek.

 

A Henkel több mint 130 éve olyan márkák és technológiák vezető gyártója, melyek könnyebbé, jobbá és szebbé teszik az emberek életét. A Henkel, a Fortune Global 500-as listáján szereplő vállalat három stratégiai területen működik: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika, illetve ragasztás technológiák. A Henkel forgalmának több mint 60 százalékát a fogyasztási cikkek eladása teszi ki, míg csaknem 40 százaléka ipari partnereivel folytatott üzleti tevékenységből származik. A 2008. pénzügyi évben a Henkel árbevétele 14,131 milliárd euró, üzleti eredménye 1,460 milliárd euró volt. Világszerte több mint 55 ezer alkalmazottunk törekszik arra, hogy megfeleljen a barátságos márka üzenetének: "A Brand like a Friend", és arra is, hogy a világ több mint 125 országában bízhassanak a Henkel innovatív márkáiban és technológiáiban.

 

További informáciió:

Kutsár Emília - (1) 372-5505, Ottlik Szabolcs - (30) 919-2837

 

Ecseri József, értékesítési, műszaki tanácsadó

telefon: (30) 91-92-915, fax: (1) 209-15-43

jozsef.ecseri@hu.henkel.com, www.ragasztas.hu

Lakossági-és Szakipari Ragasztástechnika

Hekel Magyarország Kft. www.henkel.hu

Budapest, 2009. április 9.

(x)

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.