FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvekFAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-05-19

Az év vállalkozója - Nagy Alajos az FMKIK díjazottjai közt

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XXXI. Küldöttgyűlésén, hagyományaihoz híven átadt a kamara által alapított díjakat. "Az év vállalkozója díj"-at Nagy Alajos, a Garzon Bútor Zrt. vezérigazgatója vehette át.


A sajtódíjat Vadász Zsuzsanna a Világgazdaság szerkesztője, a "Fejér megye gazdasága védelméért díj"-at pedig Szűcs Iván rendőrszázados, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság  alosztályvezető helyettese kapta. Az újonnan alapított "Kamarai munkárt díj"-at a gazdaság fejlesztése, a gazdasági érdekek védelme iránt kifejetett szakmai és szakértői tevékenysége elismeréseként Hajnal Józsefné, Nagy István, Németh János, Ádám László és Fehérvári Ferenc vehette át.

"Az év vállalkozója" DÍJ

A díjjal, a kamara elnöksége, Fejér megyében kiemelkedő tevékenységet folytató, eredményes, példa értékű munkát végző vállalkozókat ismeri el. A díjban FMKIK olyan tagja, vagy kamarai tag képviselője részesíthető, aki egyéni vagy társas vállalkozóként, vagy ilyen vállalkozás képviselőjeként, vezető munkatárs. A díj elnyerésének feltétele, hogy huzamosabb idő alatt szakmailag kiemelkedő munkát végezzen, emberi és erkölcsi magatartása példás legyen, kamarai kötelezettségének eleget tegyen, valamint az általa irányított vállalkozás nem állhat csőd,- végelszámolás vagy felszámolás alatt.

A kamara elnöksége "az év vállalkozója" 2008 díjat Nagy Alajosnak, Garzon Bútor Zrt. vezérigazgatójának adományozta. A versenyképesség megőrzéséhez, - javításához a Garzonnál gyors, rugalmas versenyautóra van szükség, mert a nagy, lomha autóbusz tehetetlenségénél fogva lassabban reagál a piaci változásokra - vallja Nagy Alajos vezérigazgató. A cégvezető felismerte, hogy hosszútávon csak versenyképes cégszerkezetben lehet eredményesen működni. Ehhez a céget olyan nagyságrendre "állította be", amely mellett a termelési kapacitás maximálisan lefedett. Az év vállalkozója díjjal elismert gazdasági szakember pozitív gondolkodású, pozitív kisugárzású személyiség. Igazi célalkotó. Pozitív gondolkodásmódjára utal egyik kedvelt idézete : "A pesszimista nehézséget lát minden lehetőségben. Az optimista pedig, lehetőséget lát minden nehézségben."

Forrás: FMKIK 05-15

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.