FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-08-13

A SENNEBOGEN az átrakógépek specialistája új 835 és 840 típusokkal bővíti a sikeres D-széria kínálatát

A SENNEBOGEN gyár 1950 óta úttörő szerepet tölt be az átrakógépek piacán, mely egy speciális géptípus a munkagépek családjában. Számos műszaki megoldást ők alkalmaztak először. A világ minden táján jelen vannak, és az átrakógépek piacán vezető szerepet töltenek be.

 

A SENNEBOGEN Green Line rakodógép család sikertörténete 1996-ban kezdődött a tervezéssel és gyártással. A folyamatos fejlesztések és újítások eredményeként a SENNEBOGEN mára széles termékpalettával rendelkezik az átrakógépek között (pl. erdőgazdasági gépek, ömlesztett áruk rakodása, univerzális ipari teleszkópos rakodók, stb.).

 

A D-széria elindítása mérföldkő volt a SENNEBOGEN Green Line gépcsaládjának életében. 2007 elején került sor az első 825 D rakodógép kiszállítására, nem sokkal később követte a 830 D is. A D-sorozaton alkalmazott újításokat a legkeményebb munkakörülmények mellett is kiemelkedőnek értékelték a felhasználók, és ezek az előnyök az ipari átrakodások etalonjaivá váltak.

A D-széria 835-ös és 840-es típusait 2009-re továbbfejlesztették. A gyakorlati teszteket sikeresen működő cégeknél végezték. A felhasználók véleménye, igénye és műszaki tapasztalatai alapján alkották meg a legújabb generációs anyag-átrakodó munkagépeket.

 

A SENNEBOGEN szoros kapcsolatot ápol az ügyfeleivel, mely visszatükröződik a feladat orientált, felhasználóbarát konstrukciókban. Éppen a SENNEBOGEN 835 az a típus, amely nagyon sok telephelyen nélkülözhetetlen sokoldalúsága és a számtalan kiegészítő munkaszerelék miatt. Most ennek a gépnek a továbbfejlesztett D-sorozatú változata rendelhető már Magyarországon is.

 

 

A D-sorozat 27,9 - 53 t össztömegű típusai, 104 - 194 kW motorteljesítménnyel, mostantól a választékot bővítik. Természetesen a legújabb, TIERIII technológiájú dízelmotorokról van szó. Minden D-szériás gép új, extra erős gémrendszerrel, nagyobb keresztmetszeti profillal rendelkezik, a még nagyobb igénybevétel és élettartam érdekében. Az alvázon alkalmazott középső híd, a megerősített kitalpaló munkahengerek, és a legújabb HD tengelyek stabil bázist nyújtanak. A nagyméretű fordító koszorú, és a szennyeződésektől 360 fokban védett fordító sín lehetővé teszi a gyors és pontos munkavégzést. A D-széria felső váza is teljesen új fejlesztésű, a módosított szekrényrendszerű felépítéstől, a megnövelt keresztmetszetű gémrendszeren át egészen az ellensúlyig. Ezek a megoldások a gyakorlatban jobb alkalmazhatóságot, nagyobb megbízhatóságot jelentenek alacsony karbantartási és javítási költségek mellett.

 

Az új, tolóajtóval szerelt MAXCAB komfortkabin kellemes munkahelynek ígérkezik. A gépkezelőnek, az 5,9 m magasságig hidraulikusan emelhető kabinból, a színezett biztonsági üvegen át optimális rálátása van a környezetére. A MAXCAB az ergonómia legújabb eredményei szerint lett kialakítva, a nyugodt és biztonságos munkakörülmények biztosítása érdekében. Különös értéke a rakodógép ösztönös és logikus kezelhetőségében nyilvánul meg.

 

A SENNEBOGEN Green Line D-szériája optimális munka- és biztonsági feltételeket kínál. Az átgondolt konstrukció és gyártás a rakodógépek maximális kihasználhatóságát és gazdaságosságát garantálja.

Antal Géza - Sennebogen termék menedzser

 

Árengedmény a FAGOSZ tagjainak

A Kuhn Rakodógép Kft. a FAGOSZ tagjainak a fenti és más termékei értékesítésénél is 3% árengedményt ad, amennyiben a vállalkozás a vételi szándékát előzetesen a FAGOSZ titkárságnak jelzi.


További információért látogasson el a KUHN Rakodógép Kft honlapjára.

(x)

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.