FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek



FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-08-19

Forestinvest.hu - új erdészeti hirdetési portál

Elindult az erdőgazdálkodási ágazathoz szorosan kötődő FORESTINVEST.HU Hirdetési Portál. A weboldalon lehetőség van ingatlanok és ingóságok hirdetésére egyaránt.

A FORESTINVEST.HU oldal célkitűzése az "ERDŐ-höz, a TERMÉSZET-hez, a VIDÉK-hez kötődő szakmai-, gazdasági-, és társadalmi igények integrálása.

Tevékenységünk az erdőingatlanokon, és a "lábon" eladható faállományokon túl kiterjed a termőföldekre, ill. minden egyéb művelési ágú földrészletre, földbirtokra, valamint egyéb külterületi-, vidéki-, zöldövezeti lakóingatlanokra, gazdasági ingatlanokra, továbbá a már kitermelt erdei faanyagra, fűrésziparra, faiparra, vadgazdálkodásra, erdészeti gépekre és eszközökre, az erdővédelem témakörére, az erdészeti csemete-, makk-forgalmazásra, karácsonyfa-kereskedelemre, dísznövény-termesztésre, kertészetre, szőlészetre, borászatra és szőlészeti anyagokra stb.

 

Célkitűzéseink, amelyeket egyben missziónak is tekintünk, a következőkben foglalhatók össze:

. Oldalunk az erdőtulajdonosok, és általában a tulajdonosok számára egyedülálló ingyenes hirdetési környezetet kíván biztosítani most és a jövőben is, ingatlanközvetítői díj nélkül!

. Szeretnénk az erdőingatlan forgalmazás tekintetében az erdőtulajdonosok számára lehetőséget teremteni arra, hogy tájékozódni tudjanak az erdőgazdálkodás, erdőértékelés alapfogalmairól, hogy ennek alapján dönthessenek értékesítési szándékukról, és ne essenek "áldozatául" egyéb spekuláns törekvéseknek.

. Közvetve szeretnénk hozzájárulni az erdő és termőföld tekintetében kívánatos tulajdonosi koncentráció folyamatához, a vegyes művelési ágú családi-birtokrendszer, lehetőség szerint kisbirtokrendszer megerősödéséhez.

. Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, ill. helyet kívánunk biztosítani annak a törekvésnek, amely az ERDŐ többcélú hasznosítására ad lehetőséget.

. Kívánjuk, hogy az erdő-közeli szakterületek, azok hirdetései végre együtt, egy oldalon jelenhessenek meg, szakítva az eddigi elkülönültséggel.

. Szeretnénk az erdőgazdálkodással, a vidéki élettel kapcsolatos szakmai-, gazdasági-, és társadalmi igényeket is integrálni és ennek megfelelően egy későbbi fejlesztés révén ennek fórumot biztosítani. A weboldal fejlesztése tehát még messze nem állt le, várjuk az építő igényeket és ötleteket!

. Tevékenységünk nem kíván senkivel rivalizálni, mindenkivel, aki tisztességgel viszonyul az erdő témaköréhez szívesen együttműködünk! Oldalunkon a Hirdető szabadon választhat az online ingyenes hirdetési mód, valamint az egyéb már nem ingyenesen felkínált többlet-lehetőségeink között.

 

A hirdetés módozatai:

Ingyenes hirdetés:

Bármely regisztrált Felhasználó részére legfeljebb 100 db hirdetés megjelentetését biztosítjuk térítésmentesen. A hirdetésekhez kapcsolódó fényképek (hirdetésenként 7 db) szintén térítésmentesen tölthetők fel. A hirdetéseket a Felhasználó a weboldal felületén keresztül önállóan helyezi el, tölti fel. Az ingyenes hirdetések időtartama, élettartama 90 nap, amely ezt követően a Felhasználó saját akaratából és közreműködésével 90 napos időközönként akármeddig meghosszabbítható. Hosszabbítás hiányában a hirdetés törlődik a rendszerből.

 

Egyéb nem ingyenes többlet-szolgáltatások:

A Kiemelt hirdetés, a Prémium Partner és a Forestinvest.hu ajánlásával, továbbá a banner-, és link helyek biztosítása nem ingyenes szolgáltatások.

 

Kiemelt hirdetés:

A "Kiemelt hirdetés" mindenfajta (dátum/ár szerinti) lekérdezés esetében az elsők között szereplő hirdetésként jelenik meg, a kiemelt hirdetés megrendelésének időrendjében.

 

Prémium Partner:

A "Prémium Partner" szolgáltatás megrendelése számos többlet-opció igénybevételi lehetőségét jelenti egyidejűleg:

I. Megadhatja, ill. szerepeltetheti minden hirdetése adatai mellett weboldala elérhetőségét, annak élő linkjét.

II. Bemutathatja önmagát, tevékenységét maximum 150-200 karakter terjedelemben, amely információ-csomag a weboldala és kapcsolattartója elérhetőségeivel együtt ÁBC-sorrendben megjelenik a forestinvest.hu oldal "Prémium Partnerek" oldalán.

III. A "Prémium Partner" forestinvest.hu oldalon elhelyezett összes hirdetése az érdeklődők számára együttesen - egy kattintással - legyűjthető, lekérdezhető.

IV. Hirdetései minden-fajta (dátum/ár szerinti) lekérdezés esetében un. másodlagos prioritást élvezők, sorrendben csak a "Kiemelt hirdetés"-ek előzik meg őket.

V. Hirdetéseinél az Üzemeltető nem vizsgálja az adott hirdetés ismétlődésének lehetőségét, azaz lehetséges már más által hirdetett dolog ismételt hirdetése.

VI. A forestinvest.hu weboldal további szolgáltatásait 50%-os kedvezménnyel veheti igénybe.

 

Forestinvest.hu ajánlásával:

Ez az opció egy egyedi szerződéses tartalommal kitöltendő tartalom kíván lenni, amely alapesetben lehet csupán csak egy jó értelemben vett "ajánlása" az adott hirdetésnek vagy a "Forestinvest.hu ajánlásával" egyben azt is jelentheti, hogy a Felhasználó az ingatlana, ingósága értékesítésével - az ebből a célból megkötött külön szerződésben szabályozott feltételekkel - a Forestinvest.hu Üzemeltetőjét bízta meg. Ezekben az esetekben a Forestinvest.hu a megjelenített információk hitelességét ellenőrzi. A "Forestinvest.hu ajánlásával" hirdetései minden-fajta (dátum/ár szerinti) lekérdezés esetében un. harmadlagos prioritást élvezők, sorrendben csak a "Kiemelt hirdetés" és a "Prémium Partner" hirdetések előzik meg őket.

 

A "Kiemelt Hirdetés", a "Prémium Partner" és a "Forestinvest.hu ajánlásával" hirdetések első képkockái a jobb oldali flash-alapú reklám-ablakokban (3 ablak) megjelenő véletlenszerű rendszerességgel váltakozó hirdetések között is megjelenítésre kerülnek.

 

További szolgáltatásaink:

A fenti hirdetési tevékenységeken túl jelenleg a következő szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

- Erdőtelepítési tervek készítése.

- Erdészeti ingatlanok értékelése (erdőértékelés).

- Erdőgazdálkodási szaktanácsadás.

- Földmérési tevékenység.

 

Kérjük, tiszteljenek meg érdeklődésükkel és bizalmukkal!

 

További információ:

Nobilis Mérnöki-és Ingatlan Iroda

Major Róbert, e-mail: info@forestinvest.hu Tel: (30) 490-6570

Forrás: Forestinvest

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.