FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-03-19

Fűrészportól a brikettálásig - tavaszi házivásár Kőszegen

A Csiba Kft. idén az első, tavasszal megrendezendő akciójára készül. A házivásárok hagyományának megfelelően a kőszegi bemutatótermünkben várjuk az érdeklődőket, ám az eddigiekkel szakítva, egy tartalmas keretprogrammal csábítjuk a közönséget. Tematikai szempontból, szlogent is adtunk a rendezvényhez, ami rámutat a vásár szakosodására: Fűrészportól a brikettálásig.

A vásár, a szokásos rendezvényként kerül megrendezésre, de a keretén belül egy szakmai továbbképző tanfolyamot, egy kötetlen szakmai konferenciát és egy, a témához kapcsolódó üzemlátogatást is lehetővé teszünk.

Az első nap programja az előadások köré szerveződik. 13 órától a Csiba Kft. ügyvezetője tart egy szakszerű ismeretterjesztő előadást "Huladékkezelési megoldások kicsiknek és nagyoknak" címmel, melynek keretében bárki elsajátíthatja az energia célú hulladékfeldolgozási technológiák alapelveit, és a megoldási lehetőségek finom részleteit.

Az ismertetett megoldásokat vizuálisan be is mutatjuk illetve a bemutatóteremben és a telephelyen, élő gépbemutatókkal tesszük teljessé.

Szünet után a lehetőséget nyújtunk a finanszírozási lehetőségek manapság divatos, de sokrétű és sűrűn változó elemének, a pályázati lehetőségeknek a megismerésére. Cégünk pályázatíró partnere ad részletes felvilágosítást a meglévő és a közeljövőben várható kiírásokról, "Pályázatokról nyíltan" címmel. Az előadások után konferenciai keretek között tehetők fel kérdések az előadóknak és más szakértő kollegáknak, vendégeknek. Lehetőség lesz a fennálló problémák nyílt megvitatására is.

Mindezek közben munkatársaink gondoskodnak az érdeklődők szívélyes vendéglátásáról. A napi program zárásaként az előadások hallgatói közt kisebb ajándékokat sorsolunk ki. Fődíjunk egy orsós csiszológép lesz.

 

A második nap fő attrakciója a gyárlátogatás, melynek keretében egy működő, 1,5 tonna/óra kapacitású pelletüzem meglátogatására nyílik lehetőség, természetesen szakmai vezetéssel kiegészítve.

Ezt követően szeretnénk elérni, hogy Vendégeink az általuk begyűjtött és feldolgozott információk alapján közel kerüljenek a céljaikhoz. Ez ügyben szívesen állnak rendelkezésre a Csiba Kft. üzletkötői és kidolgozzák az egyéni megvalósítási terveket. Az üzemlátogatáson való részvételhez, a korlátozott férőhely és a kisérő program miatt regisztráció szükséges. A regisztráció egy jelképes összeg befizetésével jár, módjáról a www.csiba.hu honlapon adunk részletes tájékoztatást.

Míg Ön az üzemet tanulmányozza, mi gondoskodunk az Önt elkísérő családtagjairól, ismerőseiről. Egy kis vonatozásra visszük őket a gyárlátogatás időtartama alatt. A hangulatos keskeny nyomközű vasúttal egy rövid kirándulás nem csak gyerekeknek jelent majd élményt. Azon tisztelt partnereinknek, akik a teljes szakmai tanfolyamon részt kívánnak venni, figyelmébe ajánljuk Kőszeg bőséges szállás kínálatát. Igény esetén a szállásfoglalásban mi is szívesen segítünk az igényének megfelelő szintű szálláshely kiválasztásában. Kellemes időtöltést és kikapcsolódást nyújthat a Jurisics-vár és a kőszegi óváros a múzeumaival, vagy a Kőszegi-hegység túralehetőségeivel (Írott-kő, Hétvezér-forrás, stb.), esetleg Bükfürdő mely csak 30 kilométernyire Kőszegtől kínál remek fürdőzési lehetőséget. De közel van Léka is, ahol épségben megmaradt igazi lovagvárban kalandozhatunk kedvünkre. Kérjük a regisztrációnál jelezze, hogy igénybe kívánja venni a kedvezményes szálláshely foglalásunkat.

 

Természetesen a vásár teljes tartama alatt lehetőség van az akciós és egyéb termékek megvásárlására. Erre különösen felhívnánk az érdeklődők figyelmét, mivel lesznek olyan termékek melyekre csak a raktári készlet erejéig tart a kedvezményes ár.

 

A rendezvénnyel kapcsolatban bármely kérdést szívesen megválaszolunk melyet az info@csiba.hu címre elküldenek, vagy a 06-20/219-8585 telefonon munkatársunk várja a hívásokat. Biztosak vagyunk benne, hogy a téma iránt érdeklődők, nem hagyhatják ki ezt a kedvező információszerzési lehetőséget.

 

Tehát ne feledjék:

CSIBA "NYITNIKÉK" tavaszi nyílt napok, energiatakarékossági konferencia, tanfolyam és vásár - Kőszeg, 2010 április 22. - 23.

Csiba Kft. (x)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.