FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-03-23

Újra lendületben a Demko Feder: Nemzetközi és hazai vásárok pozitív visszhangja

A Demko Feder márkanév megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. - A patinás, 20 éves márka megmentésén és újra pozíciónálásán úgy tűnik nem hiába dolgozott a magyar befektetői csoport.

Néhány hét alatt 2 nemzetközi (Köln és Bécs) és egy hazai kiállításon (Lakáskultúra Élőben, Syma CSARNOK) is részt vett a név és márkahasználati joggal rendelkező Brad Féder Kft, ahol a kiállított bútorok (Gréta fehér bükk hálószoba garnitúra, Bambusz Concept garnítúra, többfunkciós gyerekágy, stb.) valamint a márka nemzetközi hírnevét megalapozó biomatracos, duplaléces ágybetét szisztéma óriási sikert arattak.

A cég jelenleg nagy erővel dolgozik a hazai és nemzetközi bolthálózat kibővítésén újraépítésén, és újszerű értékesítési csatornák elindításán egyaránt. A tervezőasztalról már több új bútorcsalád is a döntéshozók asztalára került, amelyek közül a legérettebb, a kereskedelmi partnereink és a vevőink által legjobbnak ítélt modelleket hamarosan az üzletekben is megtekinthetik az érdeklődök. Az új bútorok kiválasztásában bárki aktívan részt vehet - nyilatkozta Suszter András a cég kereskedelmi és marketing vezetője - aki ellátogat a www.demko.hu weboldalra és szavazatával fejezi ki véleményét a kiállított bútor látványtervekről.

 

A megújulás nem csak a termékek, termékcsaládok, de magának a márkának a megújulását is jelenti, ennek jegyében egy magas minőségű, egyedi garanciális szolgáltatásokat nyújtó vállalkozáshoz, egy hiteles, népszerű személyt sikerült felkérni a cég háziasszonyának, Béres Alexandra személyében. Április közepétől már a média számos területén találkozhatnak Alexandrával és a Demko Feder termékekkel.

Már kisgyerekként élsportoló voltam, így a saját bőrömön tapasztaltam, mennyire meghatározza az ember teljesítményét az, hogy mennyit és milyen körülmények között pihen, ezért tudatosan választottam a Demko Feder termékeket önmagam és a családom részére is. Ha nappal figyelek az egészségemre, miért ne tenném éjszaka is ?! - nyilatkozta Béres Alexandra a Demko Feder termékről, illetve a céggel kötött együttműködés hátteréről.

 

Demko Feder, egy márka, ami megváltoztatja az életünket, egy termék, ami komfortossá teszi otthonunkat. Az egészséges alvás egyik legfontosabb eszköze, ahogy 20 éve, úgy ma is a Demko Biomatrac Ágybetét szisztéma. Bár sokan másolják termékeinket, de a vásárlói visszajelzések alapján megállapítható, hogy az eredeti, az igazi, a valódi, az formájában, funkciójában másolható, de az elért hatás, az elégedettség, a tartósság tekintetében másolhatatlan. Az elmúlt 20 év során több ezer elégedett vásárlónk ma már gyermekének, sőt unokájának is a Demko Feder termékkel kedveskedik, így a márka kiérdemelte a generációs termék jelzőt. - magyarázta Suszter András, a cég kereskedelmi és marketing vezetője.

 


További információk:

Suszter András - kereskedelmi és marketing vezető

Brad Féder Kft.

2040 Budaörs, Baross u. 169.

Tel: (23) 428-750 Fax: (23) 428-750

E-mail: andras.suszter@demko.hu

 

DEMKO FEDER (Brad Feder Kft.) (x)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.