FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-08-06

3. innoLignum Sopron - öt hét múlva nyitja kapuit.

Az ősz kezdetének szerves és elengedhetetlen részévé kezd válni, az immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár. 2010. szeptember 9-11.

Az elmúlt 2 év sorozatos fejlődése, növekvő látogatószáma már önmagában bíztató az idei évre nézve. A szervező Sopron Holding Zrt- és támogató szervezetek sokrétű munkája, mindemellett garantálja az aktív kikapcsolódást minden érdeklődőnek, amelyet a leghűségesebb város támogatásával ismét ingyenesen tehetnek meg.

 

A programsorozat lelkét képezi maga a szakvásár, amelyen idén több mint 100 kiállító fogadja az érdeklődőket, portékáik, pedig nemcsak a kíváncsi szemeknek kedveznek. Bemutatóikkal, kellemesen baráti légkört teremtve segítenek tájékozódni termékeik, innovációik forgatagában.

 

A Nyugat-magyarországi Egyetem támogatását élvező innoLignum Sopron ugyanakkor tökéletes hátteret biztosít a faipar és erdészet elkötelezett híveinek is kapcsolataiknak építésére, tapasztalatcserére egyaránt.

A többségében egyetemi szervezésű rendezvények segítségével a tudásszomj sem marad csillapítatlanul ugyanis az "Intelligens technikák a faiparban" téma kerül a középpontba nem mellőzve a tavalyi év fő témáját, ami "Fa, mint megújuló energia és nyersanyag" nevet viseli. Emellett bárki gyarapíthatja személyes eszköztárát, például az értékesítés területén, ingyenes tréningjeink keretében is valamint a Mechatronikai, 3D TECH -ERFARET és a szoftver bemutatókon!

Lesz tizedszer Faipari marketing Konferencia, emellett rendezvény a Fa energetikai hasznosításáról továbbá Faépítészeti Konferencia, valamint Technológia transzfer fórum és a Szellemi tulajdonvédelem is fókuszba kerül egy rendezvény keretei között.

 

Fokozza a látnivalókat, hogy az Országos Faesztergályos Napok eseménysorozattal a Magyar Amatőr Faesztergályosok Klubja is képviselteti magát a 2010-es innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásáron. A résztvevők mind magas szinten sajátították el a faesztergálás legtöbb fortélyait, melyről bizonyosságot is adnak, apró szuvenírekkelmegajándékozva a munkájuk után érdeklődőket.

 

Kivételes esemény tarkítja még a naptárat, ugyanis az innoLignummal egy időben ünnepli a SMAFC-NYME fennállásának 150. évfordulóját. Ünnepi rendezvényükkel állítanak méltó emléket régre visszanyúló sikereiknek, szeretettel látva minden emlékezni vágyót vagy sportkedvelőt.

 

A programban bővelkedő napok kellemes lezárását kínálja Sopron, szeptember 10-12. között ugyanis immár a XIII. Szüreti Napok kerül megrendezésre. Zenével, tánccal és természetesen a város jellegzetes boraival koccintva ünneplik, hogy a szőlőkben ismét elkezdődhetett a munka az értékes nedűért.

 

Eme kellemes fogadtatás és vendégszeretet mellett bátran mondható, érezze magát Ön is otthon hazai erdészet és faipar fellegvárában!

 

A részletesen rendezvénynaptár megtekinthető a rendezvény hivatalos honlapján, a www. innolignumsopron.hu elérhetőségen.

 

(x)

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.