FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-11-19

Elindult a Selmeci Szellem

Kedves selmecbányai diák hagyományőrző testvéreim! 2010. november 18-án elindult Magyarország eddigi legnagyobb hagyományőrző portálja.

A portál célja, hogy neten is megjelenítse a hagyományőrzés mozzanatait és bemutassa a testvérintézmények közötti apróbb eltéréseket. A főoldalon mindig a legaktuálisabb felhívásokat és híreket közölje, a többi oldalt változatlan tartalmakkal megtöltve, színteret adjon az érdemi vitának és párbeszédnek.

 

A tartalom nem teljes, sőt helyenként hiányos és megeshet, hogy hibás. Ember vagyok, aki hibázom, olykor fáradt vagy figyelmetlen, így félreüthetek karaktereket, de semmiképpen sem szándékos rosszindulattal hagyok ki, írok rosszul információkat. Így, ha valaki hibát észlel, az legyen olyan kedves és egy konstruktív levél formájában, a hibát és annak pontos helyét megjelölve, valamint ha tudja, akkor annak javított változatát is írja meg és küldje el nekem.

Az oldal közösségi alapon fejlődik, tehát többnyire (azaz nem mindig, mert szerkesztési elvek, azért vannak) az kerül fel, amit a hagyományőrzők beküldenek. Ha egyes karoknál, szakoknál hiányzik kép vagy pontatlanság fordul elő, írni kell, csatolni a megfelelő anyagokat és igyekszem minél hamarabb javítani. Ezeket elsősorban a Valéta Bizottságoktól várom - úgyhogy őket lehet nyüstölni. Probléma, gond sok van, megoldás kevés, márpedig minket a megoldások érdeleknek, így inkább csak az írjon levelet, aki segítőkész szándékkal ír. Köszönöm!

 

A dizájn Dobosi Nóra a.: Állítólag poéNOs, a Dunaújvárosi Főiskola, Műszaki Tanár Hagyományőrző Bizottság Cantusának és Dinya Péter setét pogány kezének munkája. Hálával tartozom még Lakos Péter setét pogánynak az oldal beüzemeléséért. Nekik ez úton is, a regisztrált 2000 hagyományőrző előtt szeretnék köszönetet mondani: köszönöm Nóri, Peti és Petya! Mi most elindítottunk valamit, hogy mennyire működőképes és maradandó, azt majd az idő és a hagyományőrzők eldöntik. Kérlek szóljatok ismerőseiteknek, addig is kellemes nézelődést és "lájkolást":

 

http://selmeciszellem.hu

 

Üdvözlettel: Horváth Dávid a.: KaTtAnT


Forrás:
Selmeci Szellem

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.