FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-04-01

CONSTRUMA - 2011. április 5-10.

A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás minden eddiginél nagyobb választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 


Szakmai napok: április 5-7.

Közönségnapok: április 8-10.

 

KÖZÉPPONTBAN AZ ENERGIATUDATOSSÁG

A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás minden eddiginél nagyobb választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat.

 

NÉGY KIÁLLÍTÁS EGY BELÉPŐJEGGYEL

A CONSTRUMA kiállítással az idén ismét egy időben lesz a HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás (hűtés, fűtés, klímatechnika). Újdonságként csatlakozik a pároshoz a LAKBERENDEZÉS +DESIGN kiállítás (bútorok, konyhabútor, textil) és negyedikként ezúttal az ÖKOTECH környezetvédelmi szakkiállítás is.

KÖNNYÍTETT MEGKÖZELÍTÉS

Hagyja otthon kocsiját, és jöjjön Metróval! Április 5-10. között a Pillangó utcai megállótól kis sétával a Kincsem parkon át kisvasúttal közelítheti meg a Főbejáratot, ingyenesen.

VIDÉKRŐL ÉRKEZŐKNEK MÁV ÉS VOLÁNBUSZ KEDVEZMÉNY

A kiállításra érkezők a Volánbusz Zrt. járatain 50% menettérti kedvezményt (jegy érvényesítés a fogadóépületekben lévő információs pultban). A vonattal érkező pedig a MÁV 33%-os kedvezményét vehetik igénybe (jegyérvényesítés a kiállítás a MÁV-START standján) A VI. kapunál lévő Kőbánya-Felső megállónal az arra közlekedőjáratok megállnak, s onnét a III. kapun keresztül megközelíthető a kiállítás.

AKCIÓK

A kiállítók jelentős kedvezményekkel várják ezúttal is a látogatókat. A kedvezményekből hamarosan válogathat a CONSTRUMA oldalán is.

Betétkiállítások:

FRONTÁL, DECORSTONE, DACH-TECH, INTER-ISOLA, ELECTROLIGHT+BUILDING, FÜRDŐSZOBA ÉS WELLNESS

KREDITPONTOS BELÉPÉS

A Magyar Építész Kamara akkreditálta a CONSTRUMA kiállítást, így a tagok április 5-7. között a kiállítás megtekintéséért 1 kreditpontot számolhatnak el. A belépés regisztációhoz kötött.

KREDITPONTOS KONFERENCIÁK

Rendkívül gazdag konferencia program: 6 előadóteremben összesen több mint 30 konferencia, nemzetközi üzletember találkozó, workshop, illetve kerekasztal-beszélgetés kapcsolódik a CONSTRUMA kiállításhoz idén; a program jelentős hányada akkreditált lesz. Konferencia program

INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

Nagyszabású bemutatóval vesz részt a CONSTRUMA-n a Lakberendezők Országos Szövetsége. Standjukon, a D pavilonban, a legújabb trendek igényes bemutatójával és ingyenes lakberendezői tanácsadással várják majd az érdeklődőket.

INGYENES KERTTERVEZÉS

A Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetsége standján a szakemberek a kerttervezés, a karbantartás és a növényápolás rejtelmeibe avatják be a látogatókat.

 

ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Ne álljon sorba, kattintson! A nagyközönségnapokra már a honlapon keresztül is megvásárolhatja belépőjét, ráadásul kedvezményesen.

VASÁRNAPI KEDVEZMÉNY - a 30. CONSTRUMA alkalmából az idén a kiállítás zárónapjára (április 10. - vasárnap) rendkívül kedvező áron veheti meg belépőjét: az 1800 Ft helyett online csak 1000 Ft! Vegye meg 44%-kal olcsóbban, sorban állás nélkül! Kattintson ide és máris megteheti!

Forrás: Hungexpo

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.