FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-06-07

STIHL családi nap volt május 29-én

Budakeszin, a Szilfa tisztáson (a Vadaspark közelében) tartotta sok érdeklődő részvételével idei családi napját az Andreas Stihl Kft.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

Tiszta, napsütéses idő fogadta a több mint 1500 vendéget a Szilfa tisztáson.


A Timbersports® bemutató közönsége.

Bemutatkozott a magyar Timbersports® csapat is, amely először vesz részt idén ősszel a népszerű Timbersports® Világbajnokságon, melynek helyszíne Hollandia lesz. A látogatók találkozhattak Spike Miltonnal, 2006-os STIHL Timbersports VB győztesével is.

Bemutatták a legújabb STIHL és Viking gépeket, melyeket ki is lehetett próbálni. Volt gyermekprogram, zene és tombola, illetve egy faszobrász megmutatta, hogy a Stihl motorfűrésszel hogyan lehet szobrot faragni.

 

 

A vendégek előtt nyitva állt a Budakeszi vadaspark, ahol minden természetbarát kedvére barangolhatott.

 

 

Az eseményen megjelent Hans Peter Stihl, a STIHL Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint dr. Nicolas Stihl, a Viking igazgatója, aki édesapjától 2012-ben átveszi a STIHL cég vezetését. Ők közösen leplezték le a legújabb fejlesztésű Viking Rider fűnyíró traktort.


Bakon Gábor az Andreas STIHL Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Nicolas Stihl a VIKING igazgatója és Hans Peter Stihl a STIHL Felügyelő Bizottság elnöke a családi nap megnyitásakor.


Dr. Nicolas Stihl leleplezi a Viking Rider fűnyíró traktort.
(Viking fűnyíró traktorok az Andreas Stihl Kft. kínálatában.)

Az idén 79 éves Hans Peter Stihlt és szakmai életútját a FATÁJ-2007-05-03 cikkben mutattuk be: Hans Peter Stihl 75 éves.

 

Az idén 20 éves Andreas STIHL Kft. alapítását és fejlődésének fontosabb lépcsőit ismerhetjük meg a mostani eseményre készült kiadványból (pdf, 438 kB).

A STIHL gépek már a 60-as évek eleje óta kaphatóak Magyarországon. A Stihl International GmbH. 1991. június 7-én alapította meg magyarországi leányvállalatát az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft-t, mely alapján aztán kiépült a viszonteladói hálózat. Mára közel 300 STIHL szakkereskedés és 140 szakszerviz biztosítja a felhasználóknak a minőségi kereskedelmi és szervizszolgáltatást, amely garantált, teljes körű alkatrészellátással párosul. Az induláskor 8 munkatárs 102 millió Ft forgalmat ért el, mára az árbevétel az ötvenszeresére nőtt, a munkatársak száma pedig 22. A 2001-ben épült 3.620 m2-es (zöldmezős beruházás) raktár-és irodakomplexumot 2007-ben már bővíteni kellett. A minőségi STIHL termékekkel az Andreas Stihl Kft. Magyarországon a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és láncok értékesítési területén piacvezető.

Szerkesztette és fotózta: Mőcsényi M.

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.