FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-06-30

Kaland és ismeretszerzés a Mecsekben

Izgalmas táborlehetőségeket kínál a Mecsekerdő Zrt. az általános iskolások számára a nyári szünidőre. Gyermekük érdeklődése alapján választhatnak a bentlakásos erdei iskolai és a napközis jellegű kalandtáborok közül a szülők.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

Nem egyszerű szülőnek lenni a nyári iskolaszünet idején. Állandó probléma, hogy két és fél hónapon keresztül mit csináljon a gyerek? Ilyenkor a szülők számba veszik a lehetőségeket: szabadság, nagyszülők, rokonok. Szerencsére egyre több lehetőség kínálkozik a vakáció alatt, amelyek nem csupán gyermekmegőrzést vállalnak, hanem tartalmas, élményekben gazdag programokat nyújtanak a kisebb és nagyobb gyerkőcöknek.

A tábori palettán újszerűnek számít a Mecsextrém Park kalandtábora. Augusztus végéig minden hétköznap munkaidőben várják azokat az általános iskolásokat, akik izgalmas kalandokra vágynak a vakáció alatt. A heti váltásban érkezőket szakképzett animátorok foglalkoztatják. Nem kell attól tartani, hogy elkeveredik a gyermek a park forgatagában, mert a tábori csoportok mindig együtt, felügyelet mellett mozognak. A napközbeni étkezés sem probléma, mert az ebédről és az uzsonnáról a szervezők gondoskodnak.

A természetet szerető kis felfedezők számára megfelelő választás a sás-völgyi Gyalogcincér tábor, Hetvehely határában. A majdnem egy hét alatt a kis táborlakók megismerkedhetnek a környék növény és állatvilágával, hajnali madármegfigyelésen és éjszakai unkakoncerten vehetnek részt, és minden napra jut valamilyen különleges foglalatosság: táncház, kézműves foglalkozások, kreatív csapatjátékok. A krumplipaprikás közös elkészítése a bográcsban és a tábortűz körüli zenélés, éneklés maradandó élményt jelent a résztvevő gyerekeknek. A szállást és a teljes ellátást az árpádtetői Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola szálláshelye, a 2010-ben teljesen felújított Erdő Háza biztosítja.

 

A nyári táborokról további információ kérhető:

Lázár Andrea kommunikációs vezetőtől

a +36-30-663-0912-es telefonszámon vagy

a lazar.andrea@mecsekerdo.hu e-mail címen.

Mecsekerdő Zrt.

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.