FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2012-04-24

2012. ősztől Nagy László szerkeszti az Erdészeti Lapokat

Nagy László 1976-os születésű okleveles humánökológus, történelem-földrajz szakos tanár. Széleskörű honlap és kiadvány szerkesztési tapasztalatokkal rendelkezik, az OEE tagja.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

Az Erdészeti Lapok 2012. márciusi lapszámában, illetve március 19-én az OEE honlapján jelent meg a kiírás az Erdészeti Lapok főszerkesztői feladatkörének ellátására. A kiírás szerint: "A főszerkesztő feladata: a nyomtatott Erdészeti Lapok és az Egyesület honlap családjába tartozó honlapok összehangolt szerkesztése, a Szerkesztő Bizottsággal (SZB) és a Főtitkárral együttműködve - az egyesületi alapelveknek és céloknak megfelelően, a jogszabályoknak és a szerződésének megfelelő felelősséggel."

 

Április 21-én szintén az OEE honlapján jelent meg, hogy a pályázat nyertese: Nagy László, amiről így számolt be az oee.hu:

 


Az Országos Erdészeti Egyesület Elnöke 2012. március 1-én nyilvános pályázatot hirdetett az Erdészeti Lapok főszerkesztői munkakörének ellátására. A megjelölt április 16-i határidőig három, értékelésre alkalmas pályázat érkezett be. Az értékelés bizottsági előkészítése után, az OEE Elnöke Nagy Lászlót bízta meg a főszerkesztői feladatok ellátásával. A döntést az OEE Elnöksége 2012. április 19-i ülésén tudomásul vette és támogatta.

Az átadás-átvételi időszak után az új főszerkesztő a tervek szerint az Erdészeti Lapok szeptemberi számát fogja elsőként szerkeszteni, addig Pápai Gábor mostani főszerkesztő jegyzi továbbra is a Lapokat.

Nagy László 1976-os születésű okleveles humánökológus, történelem-földrajz szakos tanár. Széleskörű honlap és kiadvány szerkesztési tapasztalatokkal rendelkezik. Egyesületünk tagja, aki 2011-ben a Zalaegerszegi Vándorgyűlésen az egyesületi honlap fenntartásával és az Erdészeti Lapok digitalizálásával kapcsolatos munkájáért Elismerő Oklevelet vehetett át. 2009-ben ő szerkesztette a Selmecbányai Vándorgyűlésre Bartha Dénes és Oroszi Sándor tollából megjelent "Ha Selmec hív." című könyvet.

Munkájához sok sikert kívánunk!

Az új főszerkesztő munkába állásával kapcsolatos határozatában az Elnökség emlékeztetett Pápai Gábor főszerkesztő húsz éves munkásságának jelentőségére, kiemelten az Erdészeti Lapok címének és egyesületi lap jellegének visszaállítására.


 

Ezúton kíván a FATÁJ szerkesztősége is sok sikert Nagy Lászlónak a fentiek szerinti változatos, komoly kihívást jelentő új munkájához.

Forrás: oee.hu-2012-03-19, oee.hu-2012-04-21.
Szerk: MM, fotó: NL-tól

FATÁJ kiegészítés:

Kapcsolódó hír: Megújul az Egyesület jelenléte a világhálón (2012-03-05)

E cikkből: A fejlesztések során az oee.hu honlap teljes web-arculata átalakul, egyszerűsödik és átláthatóvá válik a menüszerkezet, melynek tartalmai is "vérátömlesztésen" esnek át. Az új központi oldal bemutatása 2012. áprilisában várható.

 

 

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.