FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:2012-09-05

XVI. Országos Erdészeti és Faipari Sportnapok

Immár 16. alkalommal került megrendezésre az Országos Erdészeti és Faipari Sportnapok, melynek idén a NEFAG Zrt. adott otthont. A több mint 500 fős rendezvény résztvevői 11 sportágban mérhették össze erejüket és tudásukat.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A résztvevők nagy számban már péntek délután megérkeztek Szolnokra, ahol miután elfoglalták szállásukat, térképpel a kezünkben felfedezhették a belvárost és a verseny helyszínéül szolgáló Tiszaligetet. A Sportnapok egy időpontra esett Szolnok Város Napjával így különböző kulturális programokon is részt vehettek a vendégek.

A több mint 500 fős rendezvényre 20 Erdőgazdaság dolgozói és családtagjai, illetve a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságaitól érkeztek a résztvevők, akik 11 sportágban mérhették össze erejüket és tudásukat.

Szombat reggel Dégi Zoltán NEFAG Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg a Sportnapokat, majd megtartotta köszöntő beszédét Dr. Halmágyi János az Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke is. Néhány kedves gondolatot megfogalmazva köszöntötte a sportolókat Balla György Szolnok város alpolgármestere, országgyűlési képviselő.

A külföldi meghívottak nevében Marian Stoicescu a Román szakszervezet, a Consilva elnöke és Branislav Sasin a Lengyel Szakszervezeti delegáció vezetője köszöntötte a megjelenteket.

Ezután a sporté volt a főszerep, folyamatosan zajlottak a kispályás labdarúgás, streetball, asztalitenisz mérkőzései. A Milléri lőtéren zajlott le a korongvadászat és a bukócélra történt kispuskalövészet. Bowlingban közel 80-an mérhették össze erejüket. Akinek volt egy kis szabadideje, futásra bármikor benevezhetett. Emellett még lehetett indulni úszásban, íjászatban. A szellemi sportok kedvelői is megmérkőzhettek egymással melyre kiváló lehetőséget adott a sakk és tarokk verseny.
A nagy érdeklődésre való tekintettel már péntek késő délután megrendezésre került a sárkányhajó selejtező, így szombat délután az elődöntőkben már "csak" 12 csapat harcolt a győzelemért a Tiszán. A legjobb három időt evező csapat pedig egy izgalmas döntőben csapott össze az első helyet jelentő kupáért.

Szombat este a záróünnepélyen Dudás Péter az Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezetének főtitkára mondta el gondolatait az aznapi eseményekkel kapcsolatban, majd következett az eredményhirdetés, melyen a sikeresen szereplő versenyzők és csapatok okleveleket, érmeket és kupákat vehettek át. Az összesített eredmények alapján a legtöbb sportágban győzedelmeskedő csapat részére járó Vándordíjat idén is a Zalaerdő Zrt. vihette haza.

XVI. Erdészeti és Faipari Sportnapokat Fehér Sándor a NEFAG Zrt. termelési és kereskedelmi vezérigazgató-helyettese zárta be.

Forrás: NEFAG Zrt.

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.- Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.