FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-04-16

2013-ban is Muzsikál az erdő

Idén tizedik alkalommal rendezik meg június 29. és július 7. között a Muzsikál az erdő elnevezésű fesztivált nyolc helyszínen. A rendezvénysorozathoz először csatlakozik az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 

Július 1-én az ipolytarnóci bemutatóhely rendkívüli nyitva tartással várja a természet és a zene iránt fogékony látogatókat. A zenei programok kora délután kezdődnek didgeridoo bemutatóval. Az ausztrál őslakosok hangszerét Homolai Sándor szólaltatja meg. Este a Salgótarjáni Szimfonikus Zenekar ad koncertet a Borókás-árokban. Ezen a napon a belépés, valamint a szakvezetéses túrákon való részvétel is ingyenes lesz Ipolytarnócon, az érkezők szabadon látogathatják a miocén erdőt, a lombsétányt és a bükkábrányi fákat. A terület látnivalóit nógrádi termelői piac és kézműves vásár egészíti ki.

A Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok fesztivál június 29. és július 7. között zajlik Mátraalmáson, Szentkúton, Ipolytarnócon, Gyöngyöstarján-Fajzatpusztán, Szurdokpüspökiben, Bátonyterenyén, Mátrakeresztesen és Taron. Tartanak erdei koncertet, kórustalálkozót, erdei sétát, teljesítménytúrát, valamint megszervezik az erdei étkek estjét is.

 

Az eseménysorozat nyitónapján június 29-én tájfutó verseny lesz, aminek védnöke és támogatója az OEE Erdei Sportok Szakosztálya és a Muzsikál az Erdő Alapítvány, a rendező pedig az OEE Erdei Sportok Szakosztálya és a Gyöngyösi Tájfutó Klub. A helyszín: Mátraalmás, főtér, kezdet: 9:00-kor. Eredményhirdetés 16:00 órakor lesz a Muzsikál az erdő tölgyfánál.

 

Március végére állt össze a 9 nap teljes, részletes programja, melyben mindenki megtalálhatja a számára kedveset, érdekeset.

Forrás: MTI, Muzsikál az erdő

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.