FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-05-31

Kisalföld gyöngyszemei fotópályázat

Itt készüljenek a fotók: Hanság, Szigetköz, Rábaköz, Kisalföldi homokvidék, Sokorói-dombság. Leadási határidő: szeptember 30.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 

 

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a "Kisalföld gyöngyszemei" címmel természetfotó pályázatot hirdet a működési területén található természeti szépségek bemutatására. A pályázaton életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit. A fotóknak az alábbi tájegységek valamelyikében kell készülniük:

- Hanság,

- Szigetköz,

- Rábaköz,

- Kisalföldi homokvidék,

- Sokorói-dombság.

 


A pályázati kiírás a képre kattintva pdf-ben letölthető.

Elsősorban tájképeket, élőhelyeket, természeti jelenségeket, élethelyzeteket bemutató, nagy vagy közepes távolságból készített felvételeket várunk, de a felsorolt tájegységekhez köthető, értékes fajok esetében közeli vagy makró fotókat is elfogadunk.

A képeket az info@kaeg.hu címre kell beküldeni 2013. szeptember 30-ig, JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 5 fotót küldhet be, a maximális fájlméret képenként 5 MB. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: "vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg".

A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a fotó(k) helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal) és a készítés időpontját (hónap pontossággal).

A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik.
Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező.

A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.

 

A beküldött munkákat fotózásban illetve természetismeretben jártas zsűri bírálja el, október első hetében. Az eredményeket az értékelést követő egy héten belül a www.kaeg.hu weblapon tesszük közzé, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.

 

- A pályázat fődíja egy 30 ezer forint értékű, fotóüzletben beváltható vásárlási utalvány.

- A II., III., IV. és V. helyezettek értékes könyv- illetve tárgyjutalmakban részesülnek.

- A legjobb nyolc kép beküldőjének egy közös fotós kirándulást szervezünk a "Szigetközi alkotótábor" helyszíneire, ahol évről-évre neves természetfestő művészek gyűjtenek ihletet az alkotáshoz. A felejthetetlen látnivalók mellett az ebédről is mi gondoskodunk.

- A beküldött pályamunkák legjobbjait nyilvános kiállításon valamint az interneten mutatjuk be a nagyközönségnek.

- KÜLÖNDÍJ: Felhívásunkhoz csatlakozott a fotohir.hu portált üzemeltető Naturvízió Kft, egy 48.900 Ft értékű lessátor felajánlásával!

(fotohir.hu lessátrak)

 

A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat - a szerző nevének megadásával - különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel. Bízunk benne, hogy felhívásunkkal, valamint az elkészülő képek közzétételével hozzájárulhatunk a Kisalföld szépségeinek széleskörű ismertté tételéhez.

 

Győr, 2013. május 3.

Orbán Tibor

vezérigazgató

Forrás: KAEG Zrt.

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.