FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2013-07-10

A VERGA Zrt. átadta a Vadalmási réti táborhelyet

A HM VERGA VESZPRÉMI Erdőgazdaság Zrt. 2013. július 9-én A jövő a kezünkben van című közjóléti fejlesztéseinek keretében átadta a Vadalmási réti táborhelyet.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on
Megosztás az IWIW-en

 


Fotók: Gáspár Gábor - veol.hu

A HM VERGA Zrt. saját forrásait felhasználva igyekezett fejlesztésével a táborhely komfortját emelni. A társaság a 60 m2 alapterületű pergola megépítésével, az erdei bútorok kihelyezésével, a tűzrakóhely, továbbá a futballpálya létrehozásával még kellemesebbé kívánja tenni a táborozok számára az itt eltöltött időt. A megvalósult beruházás értéke 4,5 millió Ft. Tervező: Magyar János, kivitelező: HÁZ-TEK 90. Kft Veszprém.  

A Vadalmási réten a táborhelyet Kropf Miklós, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Zirci Járási Hivatalának vezetője, valamint Tengerdi Győző, a HM VERGA Zrt. vezérigazgatója adta át. A rendezvényen részt vettek a régió közéleti szereplői, turisztikai szakemberei és a média képviselői mellett a Magyar Cserkészszövetség székesfehérvári cserkészei.

 

A bakonynánai községhatárban, ahol a Gaja patak áttör a Római fürdő festői szurdokán, található a Vadalmási rét. A patakvölgy kiszélesedésével kellemes, hegyek által határolt tisztás alakult ki. A korábban kaszálóként használt területet a 90-es években a cserkészek vették birtokukba. Köszönhetően a kedvező adottságú tisztásnak, valamint annak, hogy a székesfehérvári cserkészcsapat a közeli ivóvízvezeték tulajdonosával megegyezve a szükséges vízellátást is megoldotta, a hely igen látogatott táborhellyé fejlődött. Nyaranta több turnusban, esetenként száznál is nagyobb létszámban táboroznak itt cserkészek az ország minden részéről, ezért a HM VERGA Zrt. fejlesztése régi hiányt pótol.

A cserkészet célja egészséges testi, szellemi és jellembeli életfelfogás kialakítása keresztény-erkölcsialapon. A jellemnevelésen kívül célja még a magyar öntudat fejlesztése is. A HM VERGA Zrt. az egészséges életmódra törekvést támogatva a gyakrabban és szélesebb körben fogyasztott húsoknál bizonyítottan egészségesebb összetételű és kedvezőbb élettani hatású vadhúsból készült étellel és gyümölccsel vendégelte meg az átadó ünnepségre érkezett 80 főnyi cserkészcsapatot.

Forrás: HM VERGA Zrt.

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Erdészeti gépek, berendezések forgalmazása: MUS-MAX aprítógépek, SCHLEASING aprítógépek, MAXWALD kötélcsörlok; POSCH tuzifa darabolók, hasítók.

Renexpo 2014

Top20 - a legnagyobb hazai bútorforgalmazók - 2011

STIHL erdészeti gépek és alkatrészek nagykereskedelme, szervíz. VIKING kerti gépek, alkatrészek nagykereskedelme és szervíze.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás. 152 naptári nap alatt 396 céget találtunk (legalább 860 fonyi alkalmazotti összlétszámmal, és mintegy 13 566 millió Ft - korábban volt - összforgalommal).

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

AKE - A perfekt megoldás
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.