FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2015-04-01

A FAGOSZ titkárság március idusával elköltözött

2015. március közepén a FAGOSZ titkárság a Déli pályaudvarhoz közeli Kuny Domokos utca 13-15. alatti irodaházból elköltözött az 1113 Budapest Diószegi út 37. alá.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

A 1012 Budapest Kuny Domokos utca 13-15. alatti irodaház 3. emeletén indult 1990. októberében a FAGOSZ titkárság, s majdnem 25 éven át működtünk ott. Az emeleten belül egy, majd két kisebb szobánk volt. Később a folyosó másik végén nagyobb szobákba mentünk. Volt idő, hogy 3 szobában is működtünk, majd végül 2-ben. Az ottani irodák az induláskor Magyar Gazdasági Kamara (MGK) nevű, majd több lépésben mára Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) szervezet tulajdonában volt, illetve van. E 25 év alatt az irodával nagy segítségünkre volt az MGK ... MGYOSZ. Köszönet érte.

(Az 1990-ben szövetségek szövetségévé alakult MGK-nak, s így minden jogutódjának a FAGOSZ a sok között egyik alapító tagja.)

Az épületnek azonban 4 tulajdonosa volt és van, és külön üzemeltetője. A részletekbe nem belebonyolódva idén tavaszra az ottani normális működésünk feltételei nem voltak meg, ezért kerestünk új lehetőséget s találtunk új otthonra a 1113 Budapest Diószegi út 37. alatt, mely ingatlan és épületcsoport az ÉMI-é (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.). Ezen belül a C épület 48/A. és 48/B. szobáiban lehet március közepe óta a FAGOSZ titkárságot megtalálni.

 

A régi és az új helyszín között tehát nem túl nagy a távolság:

Honlapjaink és e-levelezési címeink változatlanok.

A számlacímünk - míg a székhelyváltozás bejelntését a Fővárosi Bíróság be nem fogadja - még a 1012 Budapest, Kuny Domokos utca 13-15., de ez hamarosan változni fog, hiszen a FAGOSZ elnökség újraválasztásával és az alapszabály Ptk-hoz igazításával együtt intézzük ezt is. Minden ügyfelünket értesítjük, amint ebben beáll a változás.

Postacímünk és ahol elérhetőek vagyunk ugyanakkor már az 1113 Budapest Diószegi út 37. C épület 48/A. (Pesze a régi címre érkező levelek is eljutnak hozzánk.)

Telefon és Fax: Mobil telefon számaink természetesen változatlanok. Két új (drótos) fővonalunk van: T: +36-1-798.56.85 és F: +36-1-782.30.11 Ezek kicsengenek, működnek, felvesszük :-)

A régi irodába "bedrótozott" telefonunk: +36-1-355.65.39 és fax vonalunk: +36-1-375.76.58 végein most nincs semmilyen készülék, így ezek nem fogadnak hívást. (Igyekszünk mielőbb megoldani az átirányíttatásukat, áttelepítésüket, de legalább legyen rajta hangüzenet a változásról.)

 

Most azon vagyunk, hogy belakjuk az új irodát, ami részben már sikerült, igaz, van még néhány doboz, amit ki kell majd pakolni. S mindez nem április elsejei tréfa, hanem a valóság.

FAGOSZ titkárság

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

STIHL - Nemzedékekre tervezve.

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.