FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2016-09-09

Magyar Termék Nagydíj 2016 - bútorok és fajátékok

A Magyar Termék Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes termékek előállítását, ösztönözze azok fejlesztését.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


 

Hazánk kicsi, nyitott gazdaságú ország, gazdasági sikereihez, boldogulásához olyan minőségű hazai termékekre van szükség, melyek a globalizálódott világgazdaság kiélezett küzdelmében is képesek helyt állni, piacokat találni. Az innovációra épülő kiváló minőségű termékek és szolgáltatások - mind a bel-, mind a külföldi piacokon - bővülő értékesítési lehetőséget teremtenek a hazai gyártóknak, szolgáltatóknak és gazdasági szervezeteknek, melyet sok esetben új munkaerő alkalmazásával tudnak kielégíteni. Ezáltal erősödik a gazdaság, a növekvő állami bevételeket pedig egyre inkább vissza lehet forgatni az államháztartásba, ami egy magasabb szintű életminőséghez vezet. Magyarországon sok esetben még mindig az ár jelenti a leglényegesebb vásárlási szempontot, melyet gyakran a minőség elé helyeznek a vásárlók. A Magyar Termék Nagydíj Pályázat egyik kiemelt célja, hogy változtasson ezen a szemléleten.

 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat a minőség versenyét is gerjeszti, ehhez friss szemléletre, megújulási képességre, innovációra is szükség van, hiszen a kiváló minőségű termék előállítására, vagy szolgáltatás nyújtására helyezi a legfőbb hangsúlyt. Együttesen magas hozzáadott értéket hordoz kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy így válik a "tanúsított minőség európai útlevelévé!" A 19 esztendő alatt végzett következetes munkával elért sikerek bizonyítják, hogy a MINŐSÉG HAGYOMÁNYT TEREMTETT!

A beérkezett pályázatokat megismerve megállapítható, hogy nem volt könnyű helyzetben a bírálók testülete, hiszen a pályázatok széles skálája, igényes színvonala magas mércét állított a zsűri elé. Azok a termékek és szolgáltatások, amelyek a végső megmérettetésen is győzni tudtak, a legkiemelkedőbb szakmai színvonalat képviselték.

 

A 2016. évi Magyar Termék Nagydíj Pályázat kitüntetettjei között található az egyik neves bútorgyártó is, egyszerre két termékcsaláddal; illetve egy fajátékokat készítő vállalkozás!


 

Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati joga Délity Bútor Zrt. EXTEND irodabútor család: EX-VE-178/100, EX-VE-198/100, EX-IS-90/80, EX-IS-118/80EX-IS-138/80, EX-IS-158/80, EX-IS-178/80, EX-IS-198/80, EX-GR-158/120, EX-GR-178/120, EX-GR-1598/120, EX 191-40, EX- 11-2A, EX.191-2A-J/B, EX-11-1A-j/B, EX-111-TO-120, EX-111-TO-160, EX-71-TO-120 AM, EX-71-TO-160-AM, EX-3F, EX-4F-AM, EX-KOM-J/B, EX-KOM 2A-4F, EX-F-160, EX-F-240 típusok

 

Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati joga Délity Bútor Zrt. IDILL Hálószoba bútor termékcsalád: ID-7, ID-8, ID-22, ID-26 B/J, ID-14, ID-16, ID-11 B/J, ID-29, SA-140, SA-160, SA 180, FA-140, FA-160, FA-180 típusok

Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati joga Ilona - Malom Műhely Bt. Ilona-Malom Egyedi Kültéri Játszóeszközök: Négylábú hintaállvány, Madárház, Billegő, Drótkötélpálya kunyhóval, Tehervonat, Faragott állatfigura, Lengőkötél hinta, Óriás mókuskerék, Kalandmászóka, Egypontos Fészekhinta

A Poli-Farbe Vegyipari Kft különdíja: A Poli-Farbe Kft. az általa kiválasztott nagydíjas Pályázónak az "Innovatív és élhetőbb lakótér kialakításáért" különdíjat adományozza. Az elismerést a Délity Bútor Zrt. Érdemelte ki.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: MagyarTermékNagydíj

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.