FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2016-10-20

Rendőröknek épít szolgálati lakásokat a Vértes Erdő Zrt.

Tíz szolgálati lakást épít a megyei rendőröknek a Vértes Erdő Zrt. Az építkezésre az önkormányzat adott megbízást. Ez fontos mérföldkő a rendőrséggel való húszéves együttműködés történetében.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


- Jelentős ingatlanfejlesztési projektjeink vannak, köztük most a szolgálati lakások építése - hangsúlyozta Kocsis Mihály, a Vértes Erdő Zrt. vezérigazgatója. - A jövőben arra is lehetőség nyílhat, hogy a szomszédos épületben további lakásokat alakítsunk ki, ezek kivitelezése leghamarabb jövőre kezdődhet el.

A tatabányai önkormányzat több mint húsz éve kötött együttműködési megállapodást a megyei rendőr-főkapitánysággal annak érdekében, hogy a városban szolgálatot teljesítő rendőrök számára jobbá tegye a körülményeket. A rendőrség igényeinek kielégítésére ennek ellenére nem nyílt mindig azonnali lehetőség az önkormányzati bérlakásállományból, így a most átadott ingatlanok nagy segítséget jelentenek a rendőr-főkapitányság számára.

 

- Hatalmas segítség nekünk ez a fejlesztés - tudtuk meg a lakások bejárása során Farkas Gábor rendőr ezredestől, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől. - Korábban nagy gondot jelentett a munkaerő megtartása, hiszen sok kolléga itt kezdte el a karrierjét, majd Budapesten vagy valamelyik vidéki nagyvárosban folytatta a szolgálatot, ahol a lakhatása is biztosított volt. Ezzel a beruházással már mi is vonzóbb alternatívát jelenthetünk.

Az ide költöző rendőrök a Vértesi Erdő Zrt. számára fizetnek majd bérleti díjat, amit az önkormányzat támogat. Ez a közbiztonság fejlesztése érdekében is fontos és példaértékű projekt Schmidt Csaba polgármester szerint.

 

- Az emberek számára fontos a biztonságérzet - mondta a városvezető. - A tatabányaiak szeretik a rendőröket, és hangsúlyos számukra, hogy azt érezzék, jelentős létszámban vannak jelen a városban a rendőrök. Azért, hogy őket itt tartsuk, fejlesztenünk kell, ebben a város maximálisan partnere a rendőr-főkapitányságnak. A bérleti díjak felét vállaljuk át az ide költöző rendőröktől, ezzel is segítve őket.

 

A Dózsakert utcai ingatlanban 36, illetve 58 négyzetméteres szolgálati lakásokat alakítottak ki a megyei rendőrök számára. Az építkezési munkálatok a tervek szerint november 15-ig befejeződnek.

 

Forrás: lokál

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.