FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2016-12-15

Expowood 2017 - Technológia, újítás és formatervezés

A 2016-os helyszínváltás új fejlődési korszakot nyitott az EXPOWOOD vásár életében. A tágas terek, a változatos szolgáltatások és lehetőségek, továbbá a szakma érdekeltségei teszik ezt a fejlődést kirobbanó üteművé.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Expowood történelem

 

Az Expowood egy jelentős, sikerekben gazdag múlttal büszkélkedhet.

 

Az indulás 2000-ben Székelyudvarhelyhez kötődik, amikor számos szakmai értekezlet következményeként körvonalazódott egy termékbemutató megrendezésének szükségessége.

A rohamos fejlődés öt alkalom után megkövetelte a rendezvény áthelyezését egy nagyobb városba. Így került fókuszba az egyre fejlettebb gazdaságú Brassó, a szakma szellemi bölcsője.

 

2005-ben a helyiségváltás meghatározta az esemény fejlődésének felfelé ívelő pályáját. Mindössze három évvel ezután, 2008-ban a vidombáki (Ghimbav) Polo Expo Kiállítóközpontban, az Expowood számottevő sikerként könyvelte el, hogy 121 cég, 5500 négyzetméter felületen nemzetközi szintű, változatos termékskáláját mutathatta be.

Sajnos a kényszerű helyszínváltoztatás és a gazdasági válság együttesen előidézte az Expowood hanyatlását is.

 

Mindezek ellenére 2012-ben a Roman Csarnokba való költözés újra megadta a felvirágoztatás lehetőségét. Itt 3000 négyzetméteren a 72 kiállító nagyszámú, újrakezdést követelő, szakértő közönséget vonzott be.
2016-ban ismét új, brassói házigazdát választottunk a rendezvény lebonyolítására.  Költözésünk a Lux Divina Konferencia- és Rendezvényközpontba kiváló választásnak bizonyult, így a 4000 négyzetméteren kiállító 83 cég, és a 2816 bejegyzett látogató indokolttá tette, hogy megőrizzük ezt a helyszínt a továbbiakban is.

Kiterjedt és kifinomult

A 2016-os helyszínváltás új fejlődési korszakot nyitott az EXPOWOOD vásár életében. A tágas terek, a változatos szolgáltatások és lehetőségek, továbbá a szakma érdekeltségei teszik ezt a fejlődést kirobbanó üteművé.

Az elsődleges cél a szakterületek kibővítésével egy változatosabb termékskála bemutatása ugyanazon a helyen, megjelenítve a fából előállított energiahordozók gyártási technológiáit, bevonva a faházak, ajtók, ablakok, kerti bútorok stb. készítőit, valamint a tömörfa és faalapú anyagok feldolgozóit.

További célkitűzésünk a vásár szétágazó nemzetközivé tétele és hatáskörének növelése. A külföldi kiállítók megjelenése és az újdonságok változatossága különleges vonzerőt fog jelenteni a szakértő közönség számára, ugyanakkor remek lehetőséget biztosít az üzletkötésekre.

A bejelentkezés lehetősége az esemény előtt nyolc hónappal, a széleskörű népszerűsítés és a szakirányú médiacsatornák használata kiváló lehetőséget biztosít a látogatók szelektálására, valamint a kereslet és a vásár kínálatának összehangolására.

Szakmai szocializálódási platform

A latin kultúrában a fások közösségének, bajtársiasságának, barátságának nagy hagyománya van, ezért a szakmai kapcsolatok, tapasztalatcserék kiemelt szerepet játszanak még üzleti körökben is. Kényelmesen berendezett helyeket biztosítunk a résztvevők számára, olyan szolgáltatásokkal, mint szakmai felvilágosítások vagy tájékoztató jellegű üzleti beszélgetések. B2B, B2C és kapcsolatépítő (matchmaking) fórumokon lehetőséget biztosítunk technológia átadására, üzletkötésre romániai termelők és külföldi kereskedők között.

Az EXPOWOOD 2017 ismertető anyagát itt olvashatod!

(x) EXPOWOOD

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.