FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2017-09-11

Többoldalú előkészítő megbeszélés Nagyváradon a "Muzsikál az erdő"-ről

A "Muzsikál az erdő" rendezvény szervezése során kiteljesedik az összefogás a nagyváradi térséggel. A Püspökfürdőn tartott múlt évi rendezvény sikere nyomán Bihar megye teljes odaadással bekapcsolódik a "Muzsikál az erdő" rendezvénysorozat szervezésébe.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

A napokban Nagyváradon a Bihar Megyei Tanács épületében fogadta Szabó Lajost, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnökét Pásztor Sándor, a Bihar Megyei Tanács elnöke. A megbeszélésen részt vett Timár Miklós, a Bihar Megyei Erdészeti és Vadászati Felügyelőségi igazgató helyettese, Meleg Vilmos Tibor, a Nagyváradi Filharmónia igazgatója, Vasile Foica, a Nagyváradi Filharmónia művészeti igazgatója, Szántó Norbert, a Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment igazgatója, Szabó József, Bihar Megye managere, valamint a Romsilva Bihar Megyei erdészeti hivatalának képviselője. A rendezvény részleteiről tárgyaltak a megbeszélés résztvevői, a helyszín és az időpont eldőlt, s a részletes program is hamarosan elkészül, a művészetek és az erdő kedvelői a "Csodabogyós erdőben" tapasztalhatják meg a "Muzsikál az erdő", hagyományos szervezési elvei nyomán létrejövő programot, mely a családok valamennyi tagjához szólnak. A példaértékű együttműködésnek részese az Országos Erdészeti Egyesület, Gyula Város Önkormányzata, a Földművelésügyi Minisztérium.

 

 

2017. szeptember 29. és október 1-e között harmadik alkalommal szerveződő "Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében rendezvénynek vasárnapi (október 1.) rendezvénynapja határon túlra, a Nagyvárad közelében található Püspökfürdőre látogat. A 14 éve a Mátrában szerveződő "Muzsikál az erdő" rendezvények évek óta juttatják el a fenntarthatóság értékrendjét a zene, a művészetek és az erdők közös erejével az ország különböző régióiba országos rendezvénnyé válva, tavaly ősszel sikeresen bemutatkozva Nagyvárad közelében is, a "Csodabogyós erdőben".

Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a "Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében rendezvényre. Információ, részletes programterv: www.muzsikalazerdo.hu

Hiszen tudják: "Muzsikál az erdő - ahol az erdő és a zene összefonódik. Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés"

Forrás: Muzsikál az Erdő Alapítvány

 

PFIFFER BÚTOR

KUHN Rakodógép Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.