FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2018-02-26

Új főtitkár az Európai Magánerdő Szövetségnél

Emma Berglund, a korábbi főtitkár visszamegy Svédországba és Fanny-Pomme Langue az Európai Biomassza Szövetség eddigi szakpolitikai igazgatója lesz a Magánerdő Tulajdonosok Európai Szövetségének (CEPF) új főtitkára.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

A CEPF decemberi elnökségi ülésén az elnök Hubert de Schorlemer megköszönte Emma Berglund eddigi kemény munkáját. "Jó munkát végzett, jó csapatot épített segítette a szervezet fejlődését, erősítette a CEPF, mint az európai erdők hangjának hatását és elismertségét. Kívánunk neki sok sikert, s más formában fokunk vele együttműködni a továbbiakban." mondta Schorlemer.

"Nagy megtiszteltetés volt vezetnem a CEPF titkárságot és döntésem a távozásról nem volt egyszerű." mondja Berglund. "A családi erdőknek közös hangja kell legyen, mostanában talán még inkább, mint korábban, ahhoz hogy megértessük: a sokfunkciójú, tartamosan gazdálkodott európai erdeink hozzájárulnak a társadalom előtti nagy kihívások leküzdéséhez. Abban a privilégiumban volt részem, hogy a CEPF-nél ezen hang erősítéséért dolgozhattam."

 

Emma Berglund, Hubert de Schorlemer, Fanny-Pomme Langue

 

Az új főtitkár Fanny-Pomme Langue lesz az elnökség döntése alapján 2018. február 15-től. "Örömmel üdvözöljük őt a CEPF családban. Különösen jó képességei vannak, hogy tovább építse a CEPF sikerét és hatását és fejlessze a szervezetet, hogy még erősebb legyen a jövőben. Az elnökség, a titkárság csapata és a tagság örömmel tekintenek munkája elé.", mondta Schorlemer.

Fanny-Pomme Languenak tapasztalata van az EU politikák és az agrár log területén. Az EU Bioenergia Szövetségnél (AEBIOM) volt szakpolitikai igazgató 2013. óta. Előtte az Európai Bizottságban (Energia Igazgatóság) dolgozott és a Francia Erdészeti Szövetkezetek Szövetségénél (UCFF).

"Örömömre szolgál és megtiszteltetés csatlakozni a CEPF-hez és visszatérni az erdészeti szektorhoz."mondja Fanny-Pomme Langue. "Az erdők kulcsfontosságúak társadalmunk számára, teljesítményüket el kell ismerni minden leendő vonatkozó EU politikában. Örömmel tekintek az elé, hogy az erdőtulajdonosok hangját hallhatóbbá tegyük partnereikkel együttműködve."

További tájékoztatást tud adni a CEPF titkárság változásával kapcsolatban az elnök: Hubert de Schorlemer ezen a címen: h.deschorlemer@privatbesch.lu

 

A Nemzetközi Családi Erdőgazdálkodás Szövetség (IFFA)

 

A CEPF közel 16 millió európai erdőtulajdonost képvisel. Ezek magánszemélyek, családok és szövetkezetek, akik, melyek Európa erdeinek mintegy 60%-án gazdálkodnak.

Forrás: cepf-eu.org,

Kapcsolódó:

 

7 hónapra - áprilisi kezdéssel - a CEPF az EU politikákban jártas személyt keres teljes munkaidős állásra. (EU Policy Officer) Jelentkezési határidő: március 4.

További részletek itt.

Szerkford: Mőcsényi Miklós

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.