FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2018-11-22

Hazai Vadász 241. adása

"Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében / VADÁSZTEA Percek: Az Aranypatak Vadásztársaság 60. Jubileuma / V. Balatoni Horgász Konferencia / A Magyarországi Erdélyi Kopó Klub 50. Jubileuma.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

 

"Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében:

 

 

2018. szeptember 28-30 között Gyula-Városerdő ad otthont a "Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében című rendezvénynek, melynek vasárnapi (szeptember 30.) rendezvénynapja határon túlra, a Nagyvárad közelében található Püspökfürdőre látogatott. A rendezvény létrejötte az összefogás szép példája. Az emberi kultúra és a természet értékeit a Kárpát-medencei élettérben csak közösen őrizhetjük meg gyermekeink számára. Fenntartható közös jövőt csak összetartással alakíthatunk ki, a helyi közösségek és a Kárpát-medencében élő nemzetek összetartásával, a természettel összhangban.

 

VADÁSZTEA Percek: Az Aranypatak Vadásztársaság 60. Jubileuma:

 

 

Az Aranypatak Vadásztársaság 2018-ban ünnepli 60. jubileumát, ebből az alkalomból az egyesület megemlékező közgyűlését szervezett szeptember 28-án, a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában, Szombathelyen. A közgyűlésen köszöntötték a megemlékezőket, majd elismeréseket adtak át az OMVK. megyei szervezete részéről. Az ünnepség végén felavatták az emlék kopjafát az elhunyt vadásztársak emlékére.

 

V. Balatoni Horgász Konferencia:

 

 

A rendezvény az immár 5 éve minden évben megtartott Balatoni Horgász Konferencia soron következő része. A szervező az agrártárca szakmai irányítása és tulajdonosi joggyakorlása alatt álló Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. A BHNp Zrt. ezen konferenciával a balatoni halgazdálkodással kapcsolatos fejlesztéseket, aktualitásokat mutatja be a résztvevőknek, ami kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a szemléletformálást is szolgáló ismeretek minél több emberhez eljussanak. Hagyományosan a konferencia része a horgászat jelenlegi és következő évre tervezett szabályozási rendszerének (helyi horgászrend) interaktív megvitatása is.

 

A Magyarországi Erdélyi Kopó Klub 50. Jubileuma:

 

 

A Magyarországi Erdélyi Kopó Klub október 19-22. között Jubileumi Rendezvénysorozatot szervezett, mely során az erdélyi kopó fajta múltja, jelene és jövője került bemutatásra. Nemcsak a vadállatok között léteznek veszélyeztetett fajok, hanem a háziállatok, így a kutyafajták körében is akadnak olyan fajták, amelyek eltűnőben vannak. Ennek oka, hogy egyes kutyafajták napjainkra elveszítették egykori használati jelentőségüket, ugyanakkor a hobby kutyatartók körében sem váltak igazán népszerűvé.

Forrás: Hazai Vadász

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.