FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2018-12-14

Fatudakozó 8380 céggel / Céghírek / Üzleti ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a www.fatudakozo.hu felületén jelenleg 8 380 szakterületi cég (=nyolcezer-háromszáznyolcvan vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozás adatai frissítve lettek az elmúlt 12 hónap során!

Megosztás: Megosztás a Facebook-on

 


MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):

Asztalos minőségű szibériai, angarai fenyő fűrészáru forgalmazása. Ragasztott ajtó-ablak élfa (frízanyagok), táblásított bútorlapok, fenyő burkolóanyag (lambéria, faházelem, hajópadló, bordázott teraszelem) forgalmazása. Építőipari fenyő fűrészáru. Miben különbözünk másoktól? Saját oroszországi üzemünkben előállított szibériai fűrészáru.Köztudott, hogy a szibériai fenyők minősége - szerkezeti sűrűsége, struktúrája - az ottani zord időjárásnak köszönhetően sokkal jobb, mivel a fa lassú növésű, rendkívül sűrűszálú, erős szerkezetű faanyag, világszerte az asztalosok kedvence.A partner üzemünk brjánszk régióban található, ami az Oroszország legnyugatibb pontja és az Európába történőszállítási szempontból a legoptimálisabb. Kiváló minőségű angarai tőrönk vagonokban érkezik az üzemünkbe, ahol feldolgozásra kerül, melyekből szélezetlen és szélezett, minőségi asztalosipari vörösfenyő és borovifenyő termékek készülnek 4-6 méteres hosszúságban, 25; 32; 50; 75mm vastagságban. A fakitermeléstől a feldolgozásig, Magyarországra történő szállításig - közvetítő közbeiktatása nélkül - ez teszi lehetővé a minőségi kínálat kedvező áron való forgalmazását.

Fűrészáru, bútor és bútoralkatrész gyártása főleg tölgy és bükk fafajokból. Fűrészárú szárítás. Faesztergálás hosszmásoló automata gépeken.

Erdészeti faanyagok fuvarozása belföldi és nemzetközi viszonylatban. ) 90m3 önkihordos-mozgopadlos, 80m3 billencs szerelvényekkel történő fuvarozas (Faapriték,Fűrészpor,Egyéb) belföldi és nemzetközi viszonylatban. Gépesitett Harvester&Forwarder fakitermelés 9db Ponsse erdészeti géppel. Faapritas 9db apritogéppel. Faapríték/fűrészpor, Faanyag, Fűrészárú, Erdei választék kerskedelem és szállítás.

Faanyagok, falemezek forgalmazása: rétegelt lemezek, csúszásmentes rétegelt lemezek, színes rétegelt lemezek, zsalutáblák, MDF lapok, OSB lapok, háromrétegű falapok, táblásított fenyő- és lombos lapok, lécbetétes bútorlapok, színfurnérozott forgácslapok, színfurnérozott mdf lapok, színfurnérozott rétegelt lemez, színfurnérozott lécbetétes lapok, hajlítható falemezek, ragasztott fatartó, KVH gerenda, kültéri burkolatok.

Erdő- és vadgazdálkodási szolgáltatás.Harvester-Forwarderes gépi fakitermelés. Faanyag kereskedelem, közúti teherszállítás. Kecskeméti Telephelyünkön fafeldolgozás: Bálás tüzifa-forgalmazás, Fenyő és keményfa fűrészáru gyártás. Fenyőkéreg, apríték, fűrészpor forgalmazás.

Kültéri és beltéri nyílászárók, egyedi bútorok, lépcsők gyártása és értékesítése. Szélezetlen asztalos minőségű fűrészáru gatterfrissen és műszárítva: borovi, tölgy, kőris, bükk, cseresznye, juhar, hárs, dió, éger, körte, akác.

Ragasztók gyártása faipar, papír-és csomagolóipar, konzervipar és építőipar részére. Faipari ragasztók: TECHNOBOND beltéri, vízálló, és gyorsragasztók. Vízálló ragasztóink rosenheimi minősítéssel rendelkeznek. Egyéb termékek gyártása: lásd honlapunkon.

Épületasztalos munkák, bútorasztalosmunkák végzése. Egyedi termékek gyártása. Hőszigetelt ablakok, ajtók (íves formák is), előtetők készítése.

Építkezzen bonyodalmak nélkül, és költözzön be terv szerint új generációs, igényeinek megfelelő otthonába! A precíziós tervezés és a német, csúcsminőséget képviselő Weinmann gyártósorunkon történő gyártási folyamatok felelnek a modern megoldásokért. A Berger házak elkészültének főbb lépései szigorúan ellenőrzött, gyári körülmények között zajlanak. Nálunk Ön áll a középpontban: új generációs ügyfélkapcsolati folyamatainknak biztosítják, hogy az építkezés zavartalan, tervszerű és gyors legyen. A Berger Házak elődje, és csoportunk tagja a Beregszászi Gerendaházak, mely 2006 óta nyugat-európai színvonalú, népszerű gerendaházaival alapozta meg hírnevét az építőipari piacon. A tőlünk a gerendaházaknál már megszokott lelkesedés és ügyfélközpontú hozzáállásunk a záloga, hogy a Berger Házakkal új otthonának felépítése is élmény legyen.

Nyár, tölgy, bükk, akác erdők vásárlása lábon. Erdészeti termékek (rönk, papírfa, rostfa, tűzifa) kereskedelme. Erdőgazdálkodás, erdőművelés. Szakirányítás. Szaporítóanyag termelés-értékesítés. Erdőtelepítés. Vadgazdálkodás, vadászat szervezés.

Teljeskörű erdészeti szolgáltatás. Szakirányítás, fakitermelés, erdőművelés. Kitermelt és lábon álló faanyag megvásárlása, értékesítése. Erdészeti-vadászati tanácsadás, erdei vadkár-szakértés.

Fatermékek exportálása: szerszámnyél, akác nevelőkaró, éger, tölgy, bükk jelölőkaró, valamint tűzifa, gyújtós fa és karácsonyfa.

WILSONART GIBRALTAR homogén akril lapok, lemezek, mosdók, mosogatók, szerszámok, a megmunkálás eszközeinek forgalmazása. ALKOR 3D PVC fóliák. RESOPAL lapok.

FALCO-SOPRON és MOBEL LINEA irodabútorok, -berendezések forgalmazása; irodai kisbútorok egyedi és kisszériás gyártása. Lakosság részére gardrób, konyha és egyedi bútor tervezés, gyártás.

Rakodólapok és alátétfák gyártása. Faanyagok ISPM-15 szerinti hőkezelése. Kőműves munkák végzése.

Exkluzív kivitelű intarzia parketták, intarziás bútorok, ajándéktárgyak készítése. Melegpadlóburkolatok forgalmazása, lerakása, felújítása, restaurálása: laminált, svédpadló, hajópadló, laminált padló, lamella parketta, csaphornyos parketta, bambusz, parafa parketta

Fűrészipar, fafeldolgozó ipar, külkereskedelem. Madáretető, házikók, barlangok rágcsálóknak, fatömegcikk gyártás.

INDECO beépített tolóajtós szekrények, térelválasztók, gardróbok gyártása, kanapék, ülőgarnitúrák forgalmazása. Dana Lim faipari ragasztók forgalmazása.

Ülőbútorok gyártása.

A Szabó "Kőrös" Pipagyár Kft. - ből vált ki 2010-ben a Szabó Logisztik Kft., melynek alaptevékenysége a facsomagoló anyagok gyártása. A cég fő tevékenysége fa tömeg cikkgyártás, ezen felül fa csomagolóanyagok, faraklapok, egyedi igény szerint készítése. Szabvány raklapok EUR kereskedése, EPAL új raklapok gyártása(engedélyszám H003). EPAL engedéllyel szabvány raklapok javítása, szervizelése (engedélyszám: H-300). 1200 x 1000 Industria raklapok, egyedi Düsseldorfi raklapok, különféle méretű magasítók, faládák, kalodák és szállítóketrecek. Az ipartelepen belül fa rakodólap centrumot tartunk fent. Így logisztikailag tárolást, raktározást és szállítmányozást is végzünk partnereink részére. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Magyarország közepén vagyunk, adott a lehetőség, hogy saját gépkocsi parkot hozzon létre és önállóan szervezze a partnereinek a kiszállítását. A kereskedelemhez szükséges beszállítást illetve kiszállítást négy 24 tonnás kamionnal, egy 6 tonnás teherautóval és egy 1 tonnás kisteherautóval végzi. Az anyagmozgatást üzemen belül négy targonca biztosítja. A cég telephelye egy Ipari Parkon belül több mint 4 hektáron fekszik. A Szabó Logisztik Kft. 3200 négyzetméteres üzemben végzi tevékenységét. Rendelkezik két darab szárítókamrával, amely fa csomagolóanyagok hőkezelésére is alkalmas (IPPC FAO-015. engedélyszáma: HU-130744). Az üzemcsarnokon kívül rendelkezik 1200 négyzetméteres és egy 800 négyzetméteres fedett színnel is. Az udvaron történő tárolásához pedig betonozott szabad raktárterület biztosítja a tárolást. Kiemelt partnereinknek munkaerő kölcsönzés biztosítását is tudjuk végezni. Legújabb szolgáltatásunk gitterbox fém konténer beszerzése, szükség esetén javítása és kiszállítása.

Cégünk kézimunkával előállított pipák gyártását végzi nagykőrösi hagyománnyal Magyarországon. A tradíciók teljes tiszteletben tartása mellett mindig követjük a divatot és az igényeket úgy klasszikus, mint egyedi forma kialakítása mellett. A pipagyártó szakemberekkel és kollégákkal azon vagyunk, hogy a pipakészítést és a pipázás kultúráját tovább vigyük generációkon keresztül. Cégünk filozófiája szerint elkötelezett segítői vagyunk a nagy- és kiskereskedőknek egyaránt. MAGYARORSZÁG EGYETLEN TRADÍCIÓS PIPAKÉSZÍTÉS CSALÁDI MEGSZÁLLOTTSÁGBÓL 1930 ÓTA. A nagykőrösi Szabó Pipagyár Kft a magyar pipagyártás hazája a város központjában a főútvonal mellett található. Történelmet lapozva tudjuk, hogy a fapipát és kellékeit Magyarországon csak Nagykőrösön gyártottak régen is és az államosítás után is folytatták. A sors iróniája, hogy a rendszerváltás után 1993. decemberétől a jogos család, Szabó Balázs privát tulajdonába került a pipagyár. A Szabó család garantálja, hogy a pipagyártás titkát és tudományát generációról generációra továbbadja. A sort id. Szabó Balázs folytatta és ma Szabó Balázs harmadik ebben a tradícióban, aki vezeti a gyárat. Folyamatosan gyártjuk a megszokott, klasszikus pipaformákat. Igényekhez igazodva, a divatot követve készítjük termékeinket belföldre és külföldre egyaránt.

Erdőgazdálkodás.

Konyhabútorgyártás. Belsőépítészet. Szállodai bútorzat.

Faházak tervezése, építése. Tüzelő- és építőanyag kereskedelem.

Bútorszerelvény nagykereskedelem.

Fa export-import, fűrészáru készítése: tölgy, bükk, akác, parkettfríz, bútorléc, rönk kereskedelme. Kandallófa készítés. Bérfűrészelés.

Faanyagkereskedelem.

Erdővásárlás. Fűrészárugyártás.

Erdőgazdálkodási termékelőállítás.

Erdészeti szaporítóanyagok termelése: szürkenyár, feketenyár, nemesnyár (Pannónia, Koltay, Kopeczky, I-214, Agathe-F.), akác, kocsányos tölgy, magyar kőris, szilek (turkesztáni, vénic, mezei).

Üzleti KERESLETEK a FATUDAKOZÓn

(a teljesség igénye nélkül... - Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

 

A NEFAG Zrt. azonnali kezdéssel állást hirdet a mikebudai fűrészüzemben üzemvezetői munkakör betöltésére. A munkavégzés helyszíne a NEFAG Zrt. Pusztavacsi Erdészetének mikebudai fűrészüzeme. A fűrészüzem vezető az üzem működési területén közvetlenül irányítja a fafeldolgozó folyamatokat és az ott dolgozó munkatársakat. 2018-11-06

 

Fakitermelő brigádot keresünk 500m3 Éger tarvágására! Az erdő Somogymegyében Babócsa térségében található. Azonnal kezdhető a termelés! 2m és 2,50m választékot kell termelni. 2018-10-15

 

A NEFAG Zrt. szolnoki munkahelyre vadasparki kisegítő munkakörbe 1 fő munkavállalót keres. Feltétel B kategóriás jogosítvány, előny a T kategóriás jogosítvány. 2018-10-04

 

...

 

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!


(TJ)

 

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.