FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - nemzedékekre tervezve

FATUDAKOZÓ 5 éves a jelenlegi rendszer - segítünk keresni
Faipari gépek -> Stonewood Kft
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
FORMANCE Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-07-08

Megújult az Országos Erdészeti Egyesület honlapja

A 7 évvel ezelőtt fejlesztett honlapját újította meg az OEE június végén.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

 

Pontosan 7 évvel ezelőtt indítottuk útjára, jelentős fejlesztések után, az Országos Erdészeti Egyesület mindmáig jól ismert arculatú és mindeddig jól működő egyesületi, ágazati hírportálját, mely az aktuális híranyagok közzététele mellett az Egyesület életének, tevékenységének, mindennapi működésének hatékony megjelenítése volt a világhálón.

 

 

Az idő azonban halad, az információs technológiában elképesztő iramú lépésekkel robognak előre a fejlesztések, melyekkel egy korszerű, a mában élő és a jövőt is szem előtt tartó civil szakmai szervezetnek, lehetőségeihez mérten, lépést kell tartania.

Az utóbbi években az Országos Erdészeti Egyesület számos korszerű, sőt az erdészeti erdei iskolák honlapja esetében díjnyertes, weboldalt épített fel, melyek honlapcsaládként tematikus tartalmakkal szolgálják a korszerű internetes kommunikációt az Egyesület programjai, tevékenysége terén, az Év fája mozgalomtól kezdve, az Erdei Vándortábor programig.

Eljött az idő, hogy a leglátogatottabb weboldalunk a www.oee.hu központi honlap is teljes egészében átalakuljon, s ha új köntösbe is öltözve, de megőrizze a korábbi működés során bevált funkciókat.

Több hónapos fejlesztői munka után immár a harmadik generációs egyesületi honlapot indíthattuk ma útjára, korszerű, de hagyományos értékeinket is közvetítő portálrendszerű arculattal, jól áttekinthető, letisztult és felhasználóbarát szerkezettel, funkciókkal, tartalmakkal, és ami a legfontossabb okoseszközökre is optimalizálva (reszponzív weboldal).

A technikai egészlegesség igénye mentén pedig, a honlap látogatók által látott felületen túl, a háttérben a tartalomszerkesztő adminfelület, és a weboldalt működtető webmotor rendszer is teljes egészében megújult.

Természetesen a fejlesztés még nem 100%-os, de az új honlap már megérett az éles tesztelésre. Az év végéig még számos adatmigrációs feladatot és egyéb honlapépítési munkákat kell elvégeznünk a háttérben, a honlapjainkat gondozó, fejlesztő Groteszk Kreatív Kft. csapatával közösen.

Ehhez a munkához kérjük a tagtársak, felhasználók jószándékú segítségét: jelezzék az esetlegesen előforduló hibákat, hiányosságokat, hiányzó tartalmakat, hogy a működés finomhangolása során ezeket a módosításokat végrehajthassuk.

Reméljük, hogy az új honlap is hatékonyan fogja szolgálni az erdész szakmát, az Egyesület tagságát, annak céljait, programjait, az erdészeti ágazat  gyors és aktuális webkommunikációját. Ehhez pedig mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Írta: Nagy László
Forrás: oee.hu

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.