FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
 
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2019-09-19

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

Az Andreas STIHL Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelemre, és folyamatosan arra törekszünk, hogy első kézből nyújtsunk profi segítséget a fogyasztóinknak, a lakosságnak és a szakmának kertápolás témakörben. Ezért új szakértőnknek egy olyan hölgyet választottunk, aki nemcsak hozzáértő szaktudással rendelkezik, de mindezt élvezetes, szórakoztató formába is tudja önteni.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


Beh Mariann kétgyermekes édesanyaként 2014-ben alkotta meg saját brandjét, a Bazsalikomos kertet. Weboldalán a Szabadszállás melletti kertjükben termő növényekből készült prémium minőségű teákat, pestókat, lekvárokat, fűszersókat árul, valamint gasztro workshopokat is tart, ahol mindenki egyedi és egészséges finomságokat alkothat. Kemény és szakértő munkájának köszönhetően elnyerte az Inspiráló Nők 2019 díjat gasztronómia kategóriában. Mariann mindig is a természetben és a kertben érezte magát a legjobban, ezért egyértelmű volt számára, hogy a Kertészeti Egyetemen fog továbbtanulni, ahol többek között a gyógy- és fűszernövénytermesztést, valamint ezek sokszínű felhasználását sajátíthatta el. Később kertészmérnökként, majd mezőgazdasági biotechnológusként végzett a Corvinus Egyetemen.

 

"A fészerünkben mindig is kiemelt helyen szerepeltek a STIHL kerti gépei, amelyek nélkül a kéthektáros telkünkön nem is boldogulnánk. Az egyetem alatt sokszor vállaltam kertgondozást, ilyenkor volt, hogy napokig a STIHL fűkaszánkkal jártam a kialakításra váró új kerteket."

 

A STIHL szakértőjének 2018-ban jelent meg első könyve, A kert konyhája, amelynek témája a kedvenc fűszer- és gyógynövényei, valamint azok sokszínű felhasználása, mindennapi alkalmazása. Ha kikapcsolódásra vágyik, a gyermekeivel játszik, vagy horgászni megy a családjával.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy új szakértőnk rengeteg hasznos és sokszínű tanáccsal fog szolgálni, amiknek köszönhetően fent tudjuk tartani kertünk szépségét és jó állapotát.

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

 

Forrás: Andreas Stihl Kft.

 

 

Kentech Kft

Dunaker Kft - Alapítva 1986

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.