FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2020-01-22

LOSZ Év Lakberendezője 2019 pályázat

Az Év Lakberendezője pályázat szakmánk legrangosabb pályázata, mely az évek alatt többször változott, átalakult, követve az új kihívásokat, piaci trendeket és megváltozott igényeket. Leadási határidő: 2020. 02. 10. 16.00

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on

Az elmúlt néhány évben megnőtt a kereslet a szakma iránt, mely szebbnél szebb és különlegesnél különlegesebb feladatokkal látta el a lakberendezőket, tervezőket. Ennek nyomán születtek meg azok az elkészült munkák, melyeket viszontláthatunk a szakmai lapokban, publikációkban. Megnőtt a kereslet a pályaválasztók körében a lakberendező szakma iránt, így sok fiatal és pályamódosító választja ezt szép és kihívásokkal teli szakmát.

 

A pályakezdők részére ez a pályázat egy kihívás, megmérettetés, szakmát gyakorló tervezőknek visszaigazolás és elismerés.

 

A pályázat ünnepélyes díjátadója a Tervezők Bálján, azaz a szakma ünnepén lesz, ahol együtt koccintunk az együtt töltött elmúlt 25 évre!

 

Pályázati feltételek:

- Pályázhatnak minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személyek.

- A pályázaton való részvétel díjmentes.

- Regisztráció: Minden pályázónak regisztrálnia kell a LOSZ weboldalán, marketing.lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje címen. A nem LOSZ tag pályázóknak regisztráció alkalmával fel kell töltenie a bizonyítvány, illetve a szakirányú végzettséget igazoló dokumentumok másolatát. A regisztrációt követően lesz letölthető a Nyilatkozat formanyomtatvány.

- Nyilatkozat: Minden pályázónak fel kell tölteni a kitöltött és kézjegyével ellátott Nyilatkozat formanyomtatványt, melyben nyilatkozatot kell tennie arról, hogy az általa benyújtott anyag saját szellemi terméke. A pályázó a nyomtatvány aláírásával elfogadja, hogy a pályázat megnyerése esetén a LOSZ érdekeit szem előtt tartva, egy éven keresztül képviseli a lakberendező szakmát és nyilatkozataiban, publikációiban lojális magatartást tanúsít a pályázatot kiíró Szövetség iránt. A Nyilatkozat formanyomtatvány a pályázó azonosítására is szolgál.

- Szakmai önéletrajz és profilkép: A szakmai önéletrajzot pdf formátumban, a színes profilképet jpg formátumban 1000×1000 px méretben kell feltölteni.

- Azonosítószám: Minden pályázó Azonosítószámot kap, melyet a beadandó pályázaton fel kell tüntetni. Az Azonosítószámot a kitöltött és aláírt Nyilatkozat feltöltése után kapja meg a pályázó. A pályázó azonosítására ez a szám szolgál, a pályázati anyagra személyes adatokat kiírni nem szabad, ennek megsértése kizárást von maga után!

- Pályázni lehet minden, a lakberendezői tevékenységhez tartozó megvalósított munkával.

- Nem lehet pályázni a Lakberendezők Országos Szövetsége szervezésében létrehozott kiállítási standdal.

- Nem lehet pályázni olyan megvalósult munkával, melynek valamely része bármilyen formában (rajz, fotó) már bemutatásra került előző, a Szövetség által kiírt Év Lakberendezője pályázat bármely kategóriájában.

- A "LOSZ Év Lakberendezője 2019" cím csak akkor kerül kiosztásra, ha a Szakmai Zsűri a beérkezett pályázatokat mennyiségileg és minőségileg megfelelőnek találja.

- Ha a pályázat elbírálása előtt kiderül, hogy a pályázó nem felel meg a pályázati feltételeknek, azonnal kizárásra kerül a pályázatból.

- Ha a pályázat elbírálása után derül ki, hogy a díjazott pályázó nem felelt meg a pályázati feltételeknek, a cím azonnal visszavonásra kerül.

- Kizárás vagy a díj visszavonása esetén a pályázó jogosulatlanná válik az elnyert cím használatára.

- Kizárt pályázó 2 évig nem pályázhat az ÉV Lakberendezője pályázaton.

- A Szakmai Zsűri által kizárt pályaművek a közönségszavazáson nem vehetnek részt.

 

A pályázat leadása:

- A pályázó a regisztrációjával hozzáférést kap egy online felülethez, ahol elvégezheti a pályázati anyagok feltöltését.

- A leadási határidőig a pályázónak gondoskodnia kell pályázati anyagának feltöltéséről a regisztrációs felületen. Az anyagok feltöltése a határidőig folyamatosan történhet, azokat módosíthatja, cserélheti is. A regisztrációs felület tájékoztatást is ad arról, hogy mely anyagok feltöltése hiányzik még.

- A feltöltött pályázati munkákon csak az Azonosítószám szerepelhet, személyes adatok nem jelenhetnek meg a dokumentumokon! Ennek megsértése kizárást von maga után!

- A pályázat zárása után a LOSZ Ellenőrző és Etikai Bizottsága a pályamunkák tartalmi, formai és mennyiségi megfelelőségét ellenőrzik. A pályázati kiírásban megjelölt követelményeknek megfelelt pályamunkák vehetnek részt a Szakmai Zsűri értékelésén.

 

Leadás (feltöltés) határideje:

2020. február 10. (hétfő) 16.00 óra.

 

További információk itt érhetőek el.

Forrás: LOSZ

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.