FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2020-09-11

Fatudakozó 8045 céggel / Céghírek / Üzleti ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a www.fatudakozo.hu felületén jelenleg 8 045 szakterületi cég (=nyolcezer-negyvenöt vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozás adatai frissítve lettek az elmúlt 12 hónap során!

Megosztás: Megosztás a Facebook-on

 


ÚJ bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):

Csaphornyos parketták és svédpadlók gyártása, szalagparketták forgalmazása európai lombos és trópusi fafajokból. Lambéria, hajópadló, faházelem, ereszdeszka gyártása borovi- és lucfenyőből. Keményfa brikett gyártása.

Fa és tüzelőanyag nagykereskedelem, import-export. Termékeink: 1. Borovi és luc fűrészáru: - Építőminőségű fenyő fűrészáru ukrán, román és szlovák - Különleges méretek és hosszú áru - Göngyöleg és egyéb csomagolóanyag alapanyaga - Ragasztott, hossztoldott, szárított anyag. 2. Tüzelőanyag: - Kalodás tűzifa - Brikett - Pellet - Grill szén. 3. Egyéb: - A fent felsorolt termékeken kívül bármilyen faanyagot beszerzünk kamion tételben.


MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):

Faanyagok szárítása.

Fapadló burkolatok gyártása. Termékkínálat: szalagparketta. Fő fafajok: tölgy, kőris, bükk.

Erdőgazdálkodási szolgáltatások, faapríték termelés, erdő lábon vásárlás, legelő- és szántótisztítás, ültetvény felszámolás, ároktisztítás, kivont terület kitakarítás.

Kültéri és beltéri nyílászárók, egyedi bútorok, lépcsők gyártása és értékesítése. Szélezetlen asztalos minőségű fűrészáru gatterfrissen és műszárítva: borovi, tölgy, kőris, bükk, cseresznye, juhar, hárs, dió, éger, körte, akác.

Fafeldolgozás, fűrészárugyártás: akác támok, oszlopok, karók. Szélezetlen és szélezett fűrészáru.

Fahasító, erdészeti csörlő, LKT alkatrész, STIHL termékek forgalmazása.

Akác fűrészáru, fűrészelt karó és oszlop gyártása és kereskedelme. Erdőgazdálkodási termelés és szolgáltatás. Fűrészárugyártás: akác, nyár, fenyő, tölgy; csomagoló- és tároló fatermékek gyártása, kereskedelme.

Erdőgazdálkodási szolgáltatások végzése: bozótzúzás, talajelőkészítés, erdősítés. Integrátor.

Erdészeti és kertészeti gépek, eszközök, kellékek, kiegészítők forgalmazása. Tüzifa-feldolgozó gépek, rönkhasítók, körfűrészek, faaprító gépek, brikettáló gépek, motorfűrész adapterek, kiközelítő kocsik kereskedelme. Erdőgépker: Minőség erdőn-mezőn.

A Fagépszer Kft. tevékenységi köre 1992. októberi alapításakor faipari gépjavításból és szerszámélezésből állt. A vállalkozás időközben magántulajdonba került és saját telephelyre költözött. Az évek előrehaladtával a faipari gépek forgalmazása egyre hangsúlyosabbá vált a cég tevékenységében. A világ élvonalába tartozó gyártók választották hazai képviselőjének (WEINIG, GreCon, Dimter, Raimann, Stegherr, S+S, FRIULMAC, Bürkle, RUF, Holz-Her, Panhans, stb.) és bízták a Fagépszer Kft.-re termékeik kereskedelmét, szervizét. A másodlagos fafeldolgozás, az asztalosipar különböző szektoraiban tevékenykedő hazai kis-, közép- és nagyvállalkozások igényeinek kielégítésére berendezkedett vállalatunk az említett márkaképviseleteknek köszönhetően rendkívül széles választékban és értékarányos árakon kínálja a legmodernebb technológiával Nyugat-Európában gyártott berendezéseket, legyen szó akár egyetlen gépről, akár teljes technológiai sorról. 2014-től a teljes tevékenységet új név alatt (Fagépszer Plusz Kft.) és megújult arculattal végzi vállalkozásunk. A Fagépszer Plusz Kft. szolgáltatásai szorosan illeszkednek kereskedelmi tevékenységéhez. A különböző faipari gépek és technológiák megtervezése, gépszükségletének összeállítása, a kapcsolódó szaktanácsadás és a szerviztevékenység ügyfeleink igényeinek alapos megismerése után, gazdasági és minőségi szempontjaik szem előtt tartásával történik. Tevékenységünk sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint referenciáink, illetve visszatérő ügyfeleink egyre nagyobb száma.

Asztalos és építőipari rönkök egyedi és extra méretben is történő vágása, építőipari termékek fűrészelése, bérfűrészelése, szárítása. Extra méretű padlóburkolatok készítése.

Fafeldolgozás, faanyag export-import, fűrészáru (kerti dió, cseresznye, körte, juhar), bútorléc, parkettfríz, táblásított-tömbösített faanyagok, faipari szolgáltatások. Bérszárítás SECEA berendezéssel.

A Dél-Dunántúl régió erdeiben gazdálkodó Mátyás Fa cégcsoport erdőfelújítást, fakitermelést, és kereskedelmi tevékenységet végez. A jó minőségű erdők kezelése, értékük megőrzése és gyarapítása éppúgy a cégcsoport filozófiájának középpontjában szerepel, mint a megrendelők egyedi igényeihez igazított, magas minőségű erdőgazdálkodási szolgáltatások biztosítása. Az 1988-ban családi vállalkozásként indult Mátyás Fa mára a térségben komoly pozíciót betöltő, korszerű gazdálkodóvá vált, akinek célja a térségben élők számára a munkalehetőség és a szakmai fejlődés biztosítása. A Mátyás Cégcsoport több mint száz családnak biztosít megélhetést. Szolgáltatásainkat tételek szerint egyenként, illetve azok bármilyen kombinációjában is biztosítjuk. Nagy kapacitással, gyors, pontos, a határidőket tartó kiszolgálással állunk megrendelőink szolgálatára. Hagyományos fakitermelés Harvesteres technológiával történő fakitermelés: A gépesített fakitermelés előnye a sokszorosára növekedett hatékonyság, biztonságos munkavégzés, erdőt kímélő kitermelés Forwarderes kiszállítás: A természetközeli erdőnevelés során a nehézséget az jelenti, hogy a kitermelt fát el kell juttatni addig a pontig, ahonnan a szállítás már gond nélkül elvégezhető. Erre a célra speciális erdészeti gépet, a forwardert alkalmazzuk. A forwarder olyan erdészeti munkára kifejlesztett rakodó daruval felszerelt, rakfelülettel rendelkező speciális traktor, amely a szakszerűen darabolt faanyagot - vonszolás helyett, ami károsítja az erdő talaját - felemelve kiszállítja az időjárás biztos útra. A traktor különleges széles járófelületének köszönhetően alig hagy nyomot, így nem károsítja a talajt. Aprítás Faanyag gépi fel és leterhelése Faanyag (sarangolt és rönk áru) szállítása Eszközök szállítása trélerrel Kereskedelem: - erdőterületek vásárlása lábon és területtel - rönk vásárlás: elsődlegesen tölgy, fekete dió, akác, nyár - erdei választékok vásárlása

Erdőgazdálkodás 869 ha-on, erdőművelés, fakereskedelem (akác és nyár rönk, akác tűzifa, nyár rostfa, papírfa), szaktanácsadás, vadgazdálkodás, vadászat szervezés, turizmus, erdei iskola.

A Nypan Kft bútoripai alapanyagok forgalmazásával és lapszabászati szolgáltatással áll az asztalosipari viszonteladók és végfelhasználók rendelkezésére. FALCO és KRONOSPAN termékek (laminált bútorlap, munkalap, kompaktlemez stb) teljes dekorválasztéka, melynek jelentős része raktári készletről azonnal elvihető. OSB-lapok, rétegelt lemezek Élzáró anyagok (Rehau, Hranipex), Jowat faipari ragasztók, Nettfront ajtófrontok Bútorszerelvények és kiegészítők értékesítése (Forest, Blum). Kiemelkedő minőségű lapszabászati szolgáltatás (méretprecizítás, nullfuga, előfuratolás stb).

A Piper 3D, a professzionális Látványtervező és Gyártás-előkészítő számítógépes program fejlesztése és forgalmazása, bútorgyártók és forgalmazók, belsőépítészek, lakberendezők részére. Segítségével élethű látványterveket készíthet, könnyebben, mint gondolná. Pillanatok alatt csinálhat a látványterv alapján teljes gyártási dokumentációt, elemlistát, árlistát, optimalizált szabástérképet stb. A szoftver használatával rengeteg időt, energiát, és tévedési lehetőséget spórolhat meg magának, miközben a gyönyörű látványtervekkel megtöbbszörözheti az eladásait. www.piper.hu Továbbá a Piper Kft. fejleszti a népszerű önálló táblaoptimalizáló szoftvert, a PipOp programot. Egyszerű kezelhetőségével, rengeteg funkciójával a lapszabászatok legjobb társa. https://www.piper.hu/tablaoptimalizalo-program/ Legújabb fejlesztésünk a SAM 3D - A Virtuális bemutatóterem A SAM 3D egy online bútor, termékbemutató program. Cégünk 16. éve folyamatosan, a legújabb igényeknek eleget téve fejleszti szoftvereit. Keressen meg minket most, és indítsa el vállalkozását az emelkedőn!

A Sika széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. Faiparban a tartósan rugalmas ragasztó és tömítő anyagok számos innovatív lehetőséget nyújtanak a ragasztva rögzített parketta, a lakossági- és sportparketta rendszereknél, továbbá a nem mechanikusan (ékelt), hanem ragasztva rögzített üvegszerkezetű ablakok gyártásánál, illetve a vízes helyiségek (fürdőszoba, szauna, jakuzzi) és a hajóépítés terén.

Erdészeti szolgáltatás, fakereskedelem, fafeldolgozás, tölgy fűrészáru, bútoripari alapanyag, fűrészáru beszerzés- és értékesítés.

Erdészeti szolgáltatás. Egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés: biotechnológiai, talajjavítás, társadalomtudományi. Egyéb emberierőforrás-ellátás, -gazdálkodás. Szociális ellátás. Felsőfokú oktatás.

Erdőművelés, talajelőkészítés, mélyforgatás, felújítás, telepítés, fakitermelés szakirányítása, ápolás végzése. Integrátor. Faanyag értékesítése, szállítása, mezőgazdasági területek talajelőkészítése.

Erdővásárlás. Fűrészárugyártás.

Erdőgazdálkodás: fakitermelés, szállítás, erdősítés, mélyfúrás, talajelőkészítés, erdőápolás.

Erdészeti szolgáltatás. Erdészeti, egyéba erdőgazdálkodási tevékenység. Fa-, építési anyag kereskedelem.

Erdészeti szolgáltatás. Közúti fuvarozás.

Faanyagok forgalmazása. Erdőtelepítések, erdészeti szolgáltatások végzése.

Erdészeti szaporítóanyagok termelése: Populus x canescens, P. tremula, P. nigra és dísznövények.

Erdészeti, egyéb erdőgazdálkodási tevékenység.

Erdészeti szaporítóanyag termelése, értékesítése.

Erdészeti szaporítóanyagok termelése, értékesítése. Akác; nemesnyár gyökeres dugvány, normál dugvány; kocsányos tölgy; puszta szil; kőris; stb.

Üzleti KERESLETEK a FATUDAKOZÓn

(a teljesség igénye nélkül... - Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

 

Faipari gépekhez ( 6 fejes gyalugép, hossztoldó, rönkhasító, stb. és egy 12 fős akác teraszburkolatot gyártó kővágószőlősi üzemünkbe üzemvezetőt keresünk. Megfelelés esetén kiemelt fizetést tudunk adni. (2020-07-10)

 

100x200 x 2400 mm-es szelvényű csertölgy talpfát keresünk. Érdeklődés esetén pontos minőségi leírást küldök.Árat a feladási hely ismeretében tudok adni. (2020-07-10)

 

...

 

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!


(TJ)

 

Pfiffer Bútor Kft

FORMANCE Kft

MobileForester by Woodspring

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.