FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

2021-04-01

MetaGO, fűrészáru-gyártók biztonsági bérlete

A Metamob piacra dobja a gyártási folyamat során különféle gondokkal szembesülő fűrészáru-gyártók részére kifejlesztett új MetaGo szolgáltatását.

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on


A MetaGo a fűrészáru-gyártók segítségére siet, megoldást kínál a fűrészlap-élező szakemberek hiányára, mivel egyre nehezebb az ilyen szakemberek megtalálása és képzése. Ez, valamint sok más előre nem látható helyzet, például az élezőgépek meghibásodása vagy azok hiánya, gyakran a teljes gyártási folyamat leállásához, a gyártósori költségek megnövekedéséhez és a termelékenység csökkenéséhez vezet.

 

A Metamob úgy alkotta meg ezt a megoldást, hogy a kedevezményezettek 100%-osan biztosak lehetnek abban, hogy termelési tevékenységük fűrészlap-hiány miatt soha nem áll le, valamint abban is, hogy az élezőműhely karbantartásával, javításával vagy cseréjével kapcsolatos állandó költségeik, beleértve a szolgáltatáshoz kapcsolódó gépeket, fogyóeszközöket, alkatrészeket és emberi erőforrásokat, mindenféle kellemetlen és költséges meglepetést nélkülöznek.

Mit tartalmaz a MetaGo bérlet?

 

Ez az előfizetés azoknak szól, akik kényelmes, többletköltségek nélküli rönkhasítást szeretnének végezni, immár rendelkezükre áll a teljeskörű megoldás, amely az ügyfél igényeinek megfelelő számú fűrészlapot biztosítja, akár hetente vagy havonta, az bérlet-előfizetési szerződésnek megfelelő fix összeg kifizetésével.

 

Ha partnereink a MetaGo előfizetés mellett döntenek, akkor fix számú (heti vagy havi lebontásban) szalagfűrészlapot kapnak, anélkül, hogy azokat meg kellene vásárolniuk; az előfizetés tartalmazza a rendelkezésre álló lapok karbantartását és javítását, amely magában foglalja az ellenőrzést és tisztítást, az esetleges repedések hegesztését, síkegyengetést és hengerlést, élezést és - szükség esetén - újrastellitezést; két biztonságos szállítódobozt, amelyek biztosítják a fűrészlapok oda-vissza történő szállítását.

 

A Metamobbal való együttműködés érdekében, leendő előfizetőinknek ki kell tölteni az ITT található űrlapot.

 

Az űrlap kitöltését követő 24 órán belül a Metamob szaktanácsadója kapcsolatba lép az igénylővel, tisztázzák a műszaki részleteket, majd előterjeszti az ügyfél igényeire szabott személyes ajánlatot.

Honnan tudom, hogy melyik előfizetés-típus a legmegfelelőbb számomra?

 

A legmegfelelőbb előfizetés kiválasztása érdekében a Metamobnak hatékony módszere van partnerei igényeinek a felmérésére, annak érdekében, hogy a gyártósoruk számára a legjövedelmezőbb lehetőséget választhassák. Ezért, megbeszélik a termelés általános munkakörülményeit, a termelési kapacitást és az ügyfelek elvárásit.

 

Ezt követően, a rendelkezésre álló információk alapján legyártjuk a tesztlapokat, amelyeket aztán valós idejű kiszállítást követően, partnereinknél leteszteljük. A tesztelés alapján megtudhatjuk, hogy szolgáltatásaink megfelelnek-e ügyfeleink elvárásainak, illetve milyen módosításokat kell eszközölnünk.

A tesztelést követően, ügyfeleink dönthetnek a legmegfelelőbb előfizetés tekintetében, olyan kritériumok alapján, mint a fűrészlapok száma és a bérleti djj költsége. Az előfizetés kiválasztását követően aláírásra kerül az együttműködési szerződés, és partnereink részesülnek az első, használatra kész fűrészlapokból.

 

Rugalmasságot tanúsítunk bérletünk tekintetében is. Amellett, hogy minden ügyfelünknek lehetősége van a gyártósor méretének leginkább megfelelő bérlet kiválasztásában, az adott hónapban fel nem használt lapok átütemezhetők a következő hónapba.

Ráadásul előfizetőink nem kell aggódjanak az akaratuktól függetlenül bekövetkező, előre nem látható helyzetek tekintetében sem, mert szükség esetén lehetőségük nyílik az előfizetés egy hónapos felfüggesztésére, minden külön költség nélkül.

 

A MetaGo előfizetés tökéletes megoldás partnereink számára, ha meg akarnak szabadulni a fűrészlapok karbantartásával járó gondoktól, és kizárólag a fűrészáru-gyártásra kívánnak összpontosítani.

(x) MetaMob

Pfiffer Bútor Mór Kft

FORMANCE Kft

KEFAG Zrt

KARDEX Kft

BEK-HOLZ Kft

ERDÉRT-TUZSÉR Zrt

MobileForester by Woodspring

Erdoszöv Zrt

Dunaker Kft - Alapítva 1986

Belsound Kft - Zajvédelem

EGERERDO Zrt

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

Mátyás Fakereskedo Kft

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.