FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-10-17

Nevezzen és nyerjen Az Év Honlapja pályázaton!

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által meghirdetett Az Év Honlapja pályázat idén immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre. Idén is szeptember 1. és október 31. között lehet benevezni a hazai online szakma legjelentősebb versenyére.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A méltán népszerű pályázat egyre nagyobb elismerésnek örvend a szakmában is. A jelentkezések száma évről évre nő, tavaly közel 360 pályázat érkezett be, így a szervezők remélik, hogy a tendencia idén is megmarad. Ennek érdekében az eddigi 22 kategória három újabbal bővült.

"Újabb korszakváltáshoz érkezett a marketing szakma. A digitális tér beszippantja a fogyasztót, összefolyik a munka és a szórakozás. A médiaélmény egyre meghatározóbb a felhasználók életében. Új fogalmak és modellek képződnek, melyekkel nekünk is lépést kell tartanunk. A mobil marketing megoldások, márkázott digitális megoldások és a közösségi marketing megoldások kategória beépítésével új irányok felé nyitunk. Utóbbiban idén Az Év Facebook oldalát is kihirdetjük" - nyilatkozta a pályázat alakulásáról Varga István, az alapító.

 

Kategóriánként egyetlen honlap lehet Az Év Honlapja. Különdíjjal jutalmazhatja a szakmai zsűri azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradnak. Azokat a kategóriájukban kiváló honlapokat, amelyeket a zsűri kiemelkedőnek, érdemesnek tart, pedig ún. Minőségi díjban részesítheti. A hagyományos közönségszavazás ebben az évben sem marad el, melyet a pályázat lezárása után indítanak a weboldalon, azonban idén már Az Év Honlapja Facebook oldalán is lehet szavazni a pályázatokra, ahol a legtöbb szavazatot gyűjtő nyeri el Az Év Facebook oldala díjat. Az ünnepélyes díjátadóra 2011. december 2-án este kerül sor Budapesten, a Hotel Helia-ban. A díjátadó előtt online workshop lehetőség lesz, ahol szakemberektől lehet ellesni pár online trükköt. A díjátadó után pedig - idén először - egy afterpartyra is sor kerül, melyre a szervezők szeretettel várják a díjátadó résztvevőit és a szakma krémjét. Jelentkezni ezen a linken lehet.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, nevezzen bátran, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!

 

Sikeres nevezést kívánunk!

Forrás: Marketing Szövetség

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.