FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2011-12-20

Dr. Jereb László professzor Gábor Dénes díjat kapott

2011. december 15-én került sor az idei Gábor Dénes díjátadó ceremóniára, az Országház Felsőházi Termében. A díjazottak között Dr. Jereb László professzor, az NYME Faipari Mérnöki Kar dékánja is átvehette a magas rangú elismerést.

A cikk megosztása:Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on


A rendezvényen, amelyen többek között részt vett Kövér László, az országgyűlés elnöke, Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, és Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, először Dr. Pap László akadémikus, a BME egyetemi tanára, a kuratórium tagja köszöntötte a megjelenteket. Ezután először Kövér László, majd Réthelyi Miklós tartotta meg köszöntőjét. Ezt követően Jamrik Péter, a NOVOFER Zrt. vezérigazgatója kapott szót, aki a Gábor Dénes díj történetéről és jelentőségéről beszélt, majd rámutataott, hogy az idei díjazottak érdemei összhangban állnak a novemberben immár második alkalommal Budapesten lezajlott World Science Forumon kiemelt fontosságúként megjelölt területekkel.


Jereb László átveszi a díjat Réthelyi Miklós miniszter úrtól

Jereb László professzor úr munkásságára utalva itt a kutatási eredmények oktatási gyakorlatba való átültetésének fontosságát is hangsúlyozta. Jereb professzor úr hat társával együtt vehette át a Gábor Dénes díjat, míg egy kutató életmű díj elismerésben részesült, ketten pedig In Memoriam Gábor Dénes díjat kaptak.

Jereb professzor úr a távközlő hálózatok tervezésében és teljesítőképességi analízisében kifejtett, úttörő jellegű fejlesztőmunkája mellett a nyugat-magyarországi régióban kifejtett oktatásszervezési tevékenységéért, és a nyugat-dunántúli régió a műszaki felsőoktatásának fejlesztésében szerzett érdemeiért kapta meg a rangos kitüntetést.

Jereb professzor úrnak mind az elismerés, mind a mögötte álló komoly eredmények tekintetében gratulálunk, és további sikeres munkát kívánunk!

 

Képgaléria - az NymE FMK Informatikai és Gazdasági Intézet facebook oldalán.

Forrás: NYME PRESS

Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel: Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján. A csoport 17,5%-al tudta növelni árbevételét.

SZJA 1% - válasszon a fagazdaság javára - Eljött az adóbevallások ideje, mindenki szabadon rendelkezhet a személyi jövedelem adója 1 %-ával. Összegyujtöttünk jónéhány fagazdaságban érintett non-profit szervezetet, hogy megkönnyítsük a választást. Bevallási határidok: február 27 - egyéni vállalkozók; május 21 - mindenki más bevallásra kötelezett magánszemély.

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012. - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

Prebena - Német szegezogépek, kompresszorok

Ráció szerszám - Prebena, Festool

Forestinvest.hu

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.