FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Elérhető, letölthető a myEFUF app

 

 

Örömmel jelentjük be a myEFUF alkalmazás megjelenését! A COVID-19 kihívásai nem akadályoztak meg abban, hogy rendkívüli EFUF-élményt teremtsünk az idei évre. A myEFUF letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből, és készen áll arra, hogy végigvezesse Önt egy sor izgalmas eseményen.

A myEFUF-ot a Arbocitynet és a University of Applied Sciences Graubünden fejlesztette, mely szervezeteket e munkában támogatta a Swiss Federal Office for the Environment (FOEN).

 

 

Mi is a myEFUF?

 

Az alkalmazás megkönnyíti a tudáscserét és a találkozókat virtuális környezetben. Társadalmi távolságok idején szeretnénk megkönnyíteni az Ön számára a kapcsolatot egymással, és folytatni a hálózatépítést a városi erdészeti kollégákkal Európából és azon kívülről. Különösen örülünk, ha meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a helyi eseményekhez az alkalmazáson keresztül – bárhl is van Ön.

Az alkalmazás 5 nyelven érhető el: angol, német, francia, olasz és spanyol. Használja ki az alkalmat, hogy összejöjjön virtuális hálózati ebédre, hozzon létre saját piacteret, hogy megvitasson konkrét városi erdészeti témákat, vagy készítsen helyi sétát kedvenc városi zöldfelületén, és hívjon meg másokat az online csatlakozásra. Az eseményeket 2021. márciusától májusig szervezzük. Szeretné megszervezni a saját eseményét? A piactér meghívja Önt, hogy járuljon hozzá online esemény létrehozásával, poszter vagy szórólap feltöltésével.

 

Az EFUF honlapján számos esemény látható, melyekhez a myEFUF app segítségével csatlakozni lehet.

Forrás: EFUF

 

Előző cikk

Tisztítsuk meg együtt a természetet!

Következő cikk

NAK interjú Dr. Biró BoglárkávalStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések