FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti Tudományos Konferencia

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara és Erdészeti Tudományos Intézete, valamint az Országos Erdészeti Egyesület 2024. február 5-6-án – emlékezve az első erdészeti tanóra megtartásának évfordulójára – Erdészeti Tudományos Konferenciát szervez.

A konferenciára várjuk az erdészet, környezet- és természetvédelem, vadgazdálkodás, geomatika, erdőpedagógia területéről az új tudományos eredményeket bemutató előadásokat, és az előadások iránt érdeklődő résztvevőket.

A konferencián első nap délelőtt plenáris előadásokat, majd délután és másnap délelőtt több szekcióban 15 perces normál és 5 perces piko előadásokat tervezünk. A szekciókat az előadás jelentkezések alapján állítjuk össze.

A konferenciával kapcsolatban két elektronikus kiadványt kívánunk megjeleníteni. A konferencia előtt egy absztrakt kötetet, amiben az előadások rövid összefoglalója lesz. Ezt követően az előadások szerzői lehetőséget kapnak munkájuk részletes (4-8 oldalas) megjelenítésére (konferencia kiadvány).

A rendezvényt – az előadók jelentkezése és a szekciók kialakítása után ­– kredites választható képzésként meghirdetjük a jogosult erdészeti szakszemélyzet és a szaktanácsadók számára.

A konferenciát hibrid szervezésben tervezzük lebonyolítani (jelenléti és MS Teams online).

Fontosabb határidők:

  • 2023. december 8.: Konferenciára jelentkezés határideje előadóként és az 1000-2000 karakteres összefoglalók megküldése. Első előadóként a részvétel ingyenes.
  • 2023. december 22.: Az összefoglalók értékelése, szekciók létrehozás, szekció elnökök felkérése, absztrakt kötet és program összeállítása.
  • 2024. január 12.: A konferenciára jelentkezés határideje jelenléti résztvevőként.
  • 2024. január 19.: A konferenciára jelentkezés határideje online résztvevőként.
  • 2024. február 5-6.: A konferencia időpontja (helyszíne: Soproni Egyetem)

Részletes információ, regisztráció itt.

Köszönettel:

Dr. Facskó Ferenc PhD – EMK dékáni hivatalvezető
facsko.ferenc@uni-sopron.hu
+36 99 518 258 • +36 30 667 6853
Előző cikk

Kup - közösségi faültetés

Következő cikk

Növények CO2 megkötése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések