FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

V. Fuss, Forest! 2024. június 1.

A nagy vadmacska küldetés: jótékonysági terepfutóverseny  a Budakeszi Vadasparkban.

A VERSENY TÁMOGATÓJA:
A VERSENY CÉLJA

Sportolási lehetőség biztosítása családoknak, gyerekeknek és terepfutóknak
közvetlenül a főváros szomszédságában, a Budai-hegység egyik legszebb részén és a Budakeszi Vadaspark területén, különleges környezetben. A verseny jótékonysági célt is szolgál: a Budakeszi Vadaspark a versenyből befolyt bevételt a Vadmacska Fajmegőrző Programra fordítja.

A verseny időpontja: 2024. június 1.

A versenyközpont nyitva tartása: 7:00-16:00

Eredményhirdetés várhatóan: 12:00-15:00-ig, a távok és a beérkezések függvényében

Rajtcsomag átvétel: 7:00-9:00

A VERSENY HELYSZÍNE

Helyszín: Budakeszi Vadaspark (2092 Budakeszi, Hrsz. 0210/12)

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel:

  • 22, 22A és 222 jelű autóbusszal a Szanatórium utca (Vadaspark) megállóig (a Budapest-bérlet és a vonaljegy eddig a megállóig érvényes; az autóbuszok Budakeszi felőli végállomásától érkezőknek a Budapest-bérlet és a vonaljegy mellé környéki helyközi vonaljegyet kell váltaniuk), onnan kitáblázott úton gyalog mintegy 10 perc a Budakeszi Vadaspark;
  • a Volánbusz 781, 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788, 789, 791, 793, 794, 795 számú járataival a Szanatórium utca (Vadaspark) megállóig, onnan kitáblázott úton gyalog mintegy 10 perc a Budakeszi Vadaspark.

Gépkocsival:

  • a főváros felől a Budakeszi úton érkezve a Budakeszi helységnévtábla előtt, a Szanatórium utcán jobbra kanyarodva, az utat követve a Budakeszi Vadaspark parkolójáig;
  • Budakeszi felől a Fő utcán érkezve, a Szanatórium utcán balra kanyarodva, az utat követve a Budakeszi Vadaspark parkolójáig.
  • Parkolás: a Budakeszi Vadaspark parkolójában.
A TÁVOK ÉS KORCSOPORTOK

Csak gyerekek, családok, gyerek és felnőtt futamok. 350 m-től a 21 km félmaratonig sokféle táv és korcsoport, melyek a verseny honlapján tekinthetőek át. Ugyanott mindegyikhez térkép és szintrajz is tartozik.

Továbbá tájékoztatást kapunk e honlapon a rendezőről, a biztosítóról, a részvételi feltételekről, a nevezésről, annak esetleges lemondásáról, a nevezési díj tartalmáról, rajtszámról, rajtcsomagról, időmérésről, ellenőrzőpontokról, frissítőpontokról, elsősegélyről, díjazásról, és egyéb ügyekről.

Forrás: erdeifutas.hu

Előző cikk

Erdők Nemzetközi Napja - március 21.

Következő cikk

EU-konzultáció - ETS felülvizsgálat



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések