FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Év Erdésze – Északerdő válogató

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. a Keletbükki Erdészeti Igazgatóság területén rendezte meg Az Év Erdésze – 2024. elnevezésű házi versenyt, amely válogató is volt az országos megmérettetésre.

A versenyen a társaság 15 kerületvezető erdésze vett részt. A résztvevőket Zay Adorján vezérigazgató és Vasas Ernő erdészeti igazgató, a versenybíróság elnöke köszöntötte. A versenyzők több versenyszámban (összetett szakmai írásbeli, komplex felismerés, állományleírás, fatérfogat becslés, gyérítésjelölés, választékolás, számbavétel, élőfakészlet meghatározása, távolságbecslés és trófeaminősítés) bizonyították felkészültségüket.

A versenyt Király István, a Keletbükki Erdészet munkatársa nyerte, megelőzve Mogyorósi Balázst, a Lillafüredi Erdészet és Gazsi Sándort, a Hegyaljai Erdészet kerületvezető erdészét.

Az Egererdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében, 2024. június 5-én és 6-án megrendezésre kerülő országos versenyen Király István képviseli majd az ÉSZAKERDŐ Zrt-t.

forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Előző cikk

Faanyagok ipari hasznosítása

Következő cikk

Elindult a Next GEn projekt



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések