FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Használt fatermékek új élete

A lakossági felhasználás során keletkező használtfa újrahasznosításáról és újrahasználatáról végeztek kutatást a Soproni Egyetem faipari mérnök és ipari termék- és formatervező mérnök hallgatói.

A Szombathelyen és környékén élők megkérdezésével marketingkommunikációs és szolgáltatásfejlesztési ötleteket fogalmaztak meg és prezentáltak a résztvevők a Közgazdaságtudományi Kar Üzleti Tanulmányok Intézetében.

A kutatási eredmények szerint a lakosság érdeklődik a háztartásban keletkező használt fa újrahasznosítási és újrahasználati lehetőségei iránt, többségben részt vennének ezzel kapcsolatos önkéntes akciókban is.

A kihívást a Falco Wood Industry fogalmazta meg, amely a körforgásos faipar megvalósításáért tevékenykedik a vizsgált régióban.

forrás: Soproni Egyetem FMKK

Előző cikk

STIHL - Soproni Egyetem együttműködése

Következő cikk

FAGOSZ 64. FaKonferencia előadásai




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…
Exit mobile version