FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

NEFAG Zrt. tűzifa webshop

Pár napja elindult a NEFAG Zrt. tűzifa webshopja. A NEFAG Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye és Pest Vármegye déli részén mintegy 33.000 hektáros erdőterületről származó, minőségi tűzifával látja el a működési területén a tűzifa érdeklődőket.

A webshop kizárólag a lakossági tűzifaigények kiszolgálására szolgál, ezért egy rendeléssel maximum 22 m3 tűzifa rendelhető.

A webshopban a megrendelőnek első lépésben meg kell adnia a szállítási cím irányítószámát, majd a rendszer automatikusan a földrajzilag legközelebbi Erdészetünk kínálatát mutatja a vásárlónak.

Pest Vármegyében házhosszállítással rendelhetnek tűzifát, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében pedig a rendkívül nagy működési terület okán kizárólag rakodói átvétellel és vevői szállításszervezéssel tudnak rendelni aktuális készleteinkből.

A webshopban egy megrendelés során csak egy tűzifaválasztékot lehet kiválasztani, egyszerre többféle tűzifacikk választására nincs lehetőség. Amennyiben többféle tűzifaválasztékot kíván vásárolni, kérjük, azt több megrendelésben szíveskedjen megadni. Többféle tűzifaválasztékra vonatkozó megrendelését különböző feladási pontokról tudjuk biztosítani,egy szállításba több tűzifaválasztékot összevonni nem tudunk, azok kiszállítását külön-külön fuvarral tudjuk biztosítani.

Amennyiben észrevétele van a tűzifavásárlással kapcsolatban, kérjük jelezze elérhetőségeink valamelyikén!

A NEFAG Zrt. EUTR technikai azonosító száma: AA 0149262

forrás: NEFAG Zrt.

Előző cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 240., 2024/30.

Következő cikk

Betűzőszú - már szitka fenyőn is



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések