FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Az erdő nem szemétlerakó

Egy járókelő bejelentést tett a rendőrségre, hogy látta, amint egy szeméttel megrakott furgon elindult a Pilisi Parkerdőbe.

A Dorogi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendje bűncselekmény miatt indított eljárást egy 20 éves tokodi és egy 46 éves tokodaltárói lakos ellen. A gyanúsítottak az elmúlt egy hónapban a Pilisi Parkerdő területén háztartási hulladékot, autógumit, elektronikai, műszaki cikkeket raktak ki illegálisan. A dorogi rendőrök az erdészet munkatársaival együtt a két férfit a helyszínen tetten érték, elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy aki arra a célra hatóság által nem engedélyezett helyen az emberi élet, testi épség, egészség, a föld, a víz, a levegő vagy azok összetevői, illetve élő szervezet egyedének veszélyeztetésére alkalmas hulladékot elhelyez, akkor három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt veszélyes hulladékkal követik el.

Védjük környezetünket! A szeméttől a kijelölt hulladékudvarban szabaduljanak meg!

Fotók, forrás: dorogimedence/police.hu

Előző cikk

HS 4411 Farostlemez import-export 2015-2023.

Következő cikk

Instant erdő Debrecenben




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version