FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdész szemmel túrasorozat 5.

Vegyünk egy mély levegőt együtt a városi erdő ösvényein sétálva. Tavasszal nagy népszerűségnek örvendtek, a Pilisi Parkerdő erdészet vezetői által kísért túrák, amelyek most ősszel folytatódnak. Az első őszi alkalmon egy igazán különleges sétán vehetünk részt, ahol a főváros erdeit és azok kezelését ismerhetjük meg.

A séta során Rittling István erdészet vezetőtől, hallhatunk majd arról, hogy miért fontos a biodiverzitás vagy, hogy mi az az örökerdő. Beszélni fog az Erdészet kihívásairól: klímaváltozás, tömeges erdőlátogatás, város terhelése, illetve, hogy hogyan készítik fel az erdőt arra, hogy még az unokáink unokái is élvezhessék a jóságát. A túra a Budapesti Erdészeten ér véget, ahol frissítővel várják a “megfáradt” vándorokat.

A sorozat folytatásában a városi erdők működését és kezelését ismerhetjük meg a Budapesti erdészet vezetője, Rittling István szemüvegén keresztül.

Időpont: 2024.09.21.

Jelentkezem: https://sportoutdoor.hu/tura/erdesz_turasorozat_5_budapest

forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

Előző cikk

Hatalmas erdőtüzek az USA több államában

Következő cikk

Új feszület Fallóskúton



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Elnököt választ a NAK

Egyetlen javaslat érkezett a küldöttek elé az Agrárkamara új elnöki pozíciójára, a kormányból érkezhet az új vezető. Az…
Tovább

Erdészeti szakértői állásajánlat

Erdészeti Szakértői Hálózat felállításával bővítette az erdészeti ágazatban tevékenykedőknek nyújtott tájékoztatási szolgáltatásait a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Baranya és…