FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Tűzifa adomány a rászoruló családok részére

Az MVM Mátra Energia Zrt. 50 m3 tűzifát adományozott az Együtt, Szebb Jövőért Roma-Magyar Közhasznú Egyesület részére, amellyel több száz nehéz szociális helyzetben lévő, rászoruló családot támogat. Mindemellett az MVM Energetikai Zrt. 500 ezer forintos támogatást nyújtott az Egyesület részére, a Szebb Jövőért díjátadó gála megrendezésére.

Sok háztartásban nemcsak télen, hanem az év más időszakában is fontos segítség a tűzifa. Az MVM Mátra Energia Zrt. ezért döntött úgy, hogy támaszt nyújt annak a több száz családnak, akiknek gondot okoz a tüzelőanyag beszerzése.

Az adományt a Társaság részéről Bóna Róbert István visontai bányaigazgató adta át Lakatos Zsoltnak, az Együtt, Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület elnökének.

Az 50 m3 tűzifát az egyesület önkéntesei juttatják el a rászoruló családok számára.

forrás: MVM Mátra Energia Zrt.

Előző cikk

Tisztítsuk meg az országot!

Következő cikk

A biodiverzitás háromlábú széke



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Kruzics István [78]

Fájdalommal tudatjuk, hogy Kruzics István, 2024. október 22-én, életének 78. évében elhunyt. Búcsúztatója november 12-én 10:45-kor a Kispesti…