FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

SOE: Természetesen Veled podcast sorozat

A Soproni Egyetem újabb lépést tett annak érdekében, hogy a szélesebb közönség számára is közelebb hozza az intézmény életét. Elindult a „Természetesen Veled” című podcast sorozat, amelyben tudományos eredmények, kutatások, kulturális és sportesemények, valamint közéleti témák kapnak helyet.

A podcast célja, hogy modern, elérhető formában mutassa be az egyetem legfrissebb fejleményeit és eseményeit. A „Természetesen Veled” első epizódjában Dr. Czimber Kornél dékánhelyettes mutatja be Magyarország új erdőtérképét. Az epizód második részében Szekeres Kriszta kulturális szervezővel beszélgetünk az egyetem kulturális életéről és az idei év izgalmas programjairól.

A „Természetesen Veled” podcast elérhető a legnépszerűbb podcast platformokon, többek között a Spotify-on és az Apple Podcasts-en. Iratkozzanak fel, hogy ne maradjanak le az egyetem életének legfrissebb történéseiről!

Minden epizódban érdekes témák, izgalmas beszélgetések várják a hallgatókat, legyen szó tudományos áttörésekről vagy közösségi eseményekről.

A podcast bárhol, bármikor elérhető: akár otthon, munkába menet, egy hosszú autóút során, vagy épp kutyasétáltatás közben is hallgatható a “Természetesen Veled!

Forrás: SOE

Előző cikk

Soproni Egyetem előrébb a nemzetközi rangsorokban

Következő cikk

Magyarország legöregebb fája



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések