FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf


FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.

Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek



FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2009-08-28

Csiba Technológiai Napok, technológiai hírek

Szeretettel meghívjuk Önt hagyományos Technológiai Napok rendezvényünkre, Kőszegre, szeptember 3-4-5-re. Ez a három napos esemény azoknak szól, akik nem szeretnek pénzt kiadni anélkül, hogy ne tudnák pontosan, mit is vesznek.

A Technológiai Napokon ugyanis nem csupán egyszerű gépbemutatókkal várjuk Önt, nem, ennél többet adunk. Önnek lehetősége nyílik testre szabottan kipróbálni gépeiket, egyéni tanácsadással. A megújuló energiaforrások hangsúlyozásaként üzembe állított aprítók és brikettálók próbálhatók ki. Hamarosan szeptembert írunk, közeledik a fűtési szezon, és már most fontos kérdés, hogy hogyan csökkentsük fűtésszámlánkat. Ehhez kínálunk segítséget a BGU tüzifaelőkészítő gépeinkkel, melyeket szintén kipróbálhat a Technológiai Napokon! Jöjjön el, mert nem csak tudással és információkkal, de egy élménnyel is gazdagabb lesz!

 

Helyszín: Csiba Kft telephelye, Kőszeg

Időpont: 2009. szeptember 3-4-5, 10-17 óra között

 

 

-------------------

Rengeteg szalmája van? Megoldjuk.

Az aratás után hátramaradó szalma kérdése sokszor nem egyszerű. Mi erre a kérdésre viszont nem csupán egyszerű, hanem jövedelmező megoldást kínálunk. Készítsen brikettet a szalmából! Mindez megvalósítható egy két gépes technológiai sorral, egy szalmaaprítóval és egy brikettálóval. Hogy ez Önnek miért jó? A szalmabrikettnek kiemelkedően jó fűtőértéke van, ebből következik, hogy jól értékesíthető. Ráadásul a szükséges beruházás egy mezőgazdasági gép árának töredékéért megvalósítható. Ezen felül fűtését is megoldhatja szalmabrikettel!

 

 

Új aprítógépek kínálatunkban

Az UNTHA vállalat aprítói mellett megkezdtük az olasz Pezzolato és a holland Europe cégek termékeinek forgalmazását is. Mindkét cég a kimagasló minőséget és stabilitást képviseli, de az aprítás témakörét máshonnan közelítik meg. Az Europe aprítók általános célú gépek, velük gumi, műanyag, PVC és fa egyaránt aprítható. Gépeik széles spektrumon skálázódnak és kiválóan alkalmazhatók az adott aprítási folyamathoz, ugyanakkor léteznek olyan felszereltségek is, melyekkel testre szabás nélkül is bármi aprítható. Egy- és kéttengelyes aprítók és granulátorok rendelhetők elérhető áron!

A PEZZOLATO aprítók alapvetően erdészeti aprítók. Létezik késes, kalapácsos és dobaprítójuk egyaránt, a kis erdészeti kategóriától egészen az 1000 lóerős óriásokig minden variációban. A legkisebb gép is megbirkózik a 100mm-es rönkkel, a legnagyobbnak 800mm sem akadály! A gépek meghajtósa lehet traktoros, vagy saját motoros, ezen belül elektromos, dízel, vagy akár benzines is. Külön érdekesség, hogy partnerünk a nagy dobaprítókkal megegyező felépítésű, csupán teljesítményében kisebb aprítókat is kínál!

 

 

Olcsóbb, mégis korszerűbb fűtést szeretne?

Ajánljuk figyelmébe a Rojek KTP kazáncsaládot, amelyben fűthet hasábfával, darabolt fával, üzemi fahulladékkal és forgáccsal, szénnel, brikettel, és egy pelletégőfej segítségével pellettel is! Kis üzembe és otthonra is ideális megoldás a 20-tól 50kW-ig skálázódó KTP kazán. Kérjen információt üzletkötőintől!

 

 

Figyelje folyamatosan változó honlapunkat, és éljen a lehetőségekkel!

 

(X) www.csiba.hu


DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

A Microsonic Hunter-1™ kifejezetten olyan eszköz, mely az impulzusszeru zajbehatás káros következményeitol (dörej-ártalom) óvja meg viselojét, míg csendes környezetben a kello hallást biztosítja.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.