FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-02-05

Új feltételek az Untha aprító gépek forgalmazásában

2010 év elején, az osztrák Untha cég megreformálta az értékesítési rendszerét, aminek apropóját az a tény adta, hogy a 4 hengeres aprítási technológia idén, immár 25 éves múltra tekinthet vissza. Ennek következtében a magyarországi képviseletét ellátó Csiba Kft. is, az új, a vevő-centrikusabb feltételek szerint forgalmazza a faaprítókat.

Mint ismeretes az Untha cég elkötelezett a hulladékok hasznosítása iránt. Üzemi körülmények között használható, felső kategóriás aprítógépeket gyárt, szinte minden anyag feldolgozásához. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a fa és a fa alapú anyagokat feldolgozó gépekre és komplett rendszerekre. Termékeiket az igen magas technikai színvonal és a gondos tervezés, kivitelezés jellemzi.

Az új értékesítési stratégia lényege, az árlistás értékesítés helyett, hogy minden vevő részére, egyéni megoldásokkal kialakított gép legyártását vállalják. Maximálisan figyelembe veszik a vevők céljait a gépek tervezésénél, ami azzal jár, hogy minden termékükhöz külön tervdokumentáció készül. Bármely alapanyag, furnér, forgácslap, darabfa, raklap, vegyes fahulladék vagy fakéreg felaprítása a feladat, a testreszabott kivitelezésű aprítógépek megbízhatóan és gazdaságosan elvégzik a munkát.

Mivel az Untha a legmagasabb minőségi igények szerint tervezi, gyártja és szereli be az aprítógépeit, garantálható, hogy minden vevőjük profitálni fog a gépek használatából. Az Untha és a korábbi vevői már felismerték, hogy a minőség kifizetődik. Ennek a gondolatnak a jegyében, az Untha cégnél megfogalmazódott az év szlogenje: "3 év gondtalan garancia". Ez a 3 éves garanciális időtartam a másik jelentős eleme az Untha 2010-es stratégiájának.

Ha elgondolkozott már a hulladékainak hasznosításán, akkor itt az ideje, hogy a Csiba cégen keresztül, Ön is felvegye a kapcsolatot az Untha-val. A Csiba Kft. nem csak az aprításban, hanem a komplett hasznosítási technológiában partnere lesz Önnek.

Ismerkedjen a lehetőségekkel a Csiba Kft. honlapján.

Tóth Gusztáv - Csiba Kft. (x)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.