FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-02-19

Korszerű élezőgépek Kőszegről

A Csiba kft., melynek központja és bemutatóterme Kőszegen van, már 20 éve forgalmaz élezőgépeket az üzemi felhasználók és az élező műhelyek számára egyaránt. Most egy új, nagyon perspektívikus márka forgalmazását kezdte meg. A Bilgi gépek minden élezőüzemben megállják helyüket.

Élezőgépekből a Csiba Kft. fő beszállítója eddig is törökországi partner volt. Most egy másik szintén török cég, a Bilgi került reflektorfénybe. A török gépgyártásra eddig is jellemző volt a nyugat-európai orientáltság.

Magas műszaki színvonalat és kiváló minőséget képviselő termékeket gyártanak. Ez úgy tudják elérni, hogy kitűnő kapcsolatokkal rendelkeznek a tervező és a műszaki vezető szakemberek képzése terén. A felsőoktatási tanulmányokat folytatók tapasztalatszerzési célból, több éves, ösztöndíjas munkát végeznek kiemelkedő nyugat-európai cégeknél. Az ily módon szerzett tapasztalatokat később, otthon hasznosítják. A képzés közben kialakított baráti és szakmai kapcsolatokat pedig az ismeretek későbbi továbbfejlesztésére is ügyesen felhasználják.

A Bilgi cég gépei megoldást kínálnak csaknem valamennyi faipari szerszám élezésére. Elsősorban az élező üzemek igényeit tudják kielégíteni a termelékeny, könnyen kezelhető berendezéseikkel, de akár a legmagasabb igények kielégítésére alkalmas, CNC vezérlésű berendezések is megtalálhatók a kínálatban. Bármilyen faipari körfűrész, gyalukés, szalagfűrész vagy gatterlap élezésére tudnak gépet, gépeket kínálni.

A cég másik jelentős termékcsaládja a szerszámok hegesztésére szolgáló gépek. Itt a körfűrészek fogpótlásától a fűrészszalag végtelenítésen át egészen a stellitező gépekig terjed a választék.

Mindezt nemcsak bőséges kínálattal és kimagasló minőségben, hanem kedvező áron tudják a vevőik rendelkezésére bocsátani. Ha Önnek ilyen jellegű fejlesztési tervei vannak, vagy csak le kell cserélnie a régi élezőgépét, feltétlenül kérjen ajánlatot a Bilgi gépekről is. A műszaki tartalom és az ár összevetése meglepő eredményt fog hozni.

Már működnek Bilgi gépek Magyarországon is. A tapasztalok kedvező visszajelzéseket eredményeztek a forgalmazó, Csiba Kft. felé. Ezért bátran ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe. A cég szakosodott üzletkötője szívesen ad ajánlatot vagy szaktanácsot az érdeklődőknek.

 

Ismerkedjen a lehetőségekkel a Csiba Kft. honlapján.

Tóth Gusztáv - Csiba Kft. (x)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.