FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-02-22

13. Lakástrend & Design Kiállítás, 2010. március 4-7.

Enteriőrtrendek, a jelen és a jövő formái itthonról és külföldről, divat és zene. Mindez Budapesten, a tavasz első napjaiban.

 


Lakástrend & Design 2009

Ugyanis 2010. március 4. és 7. között a MaxCity bemutatja a 13. Lakástrend és Design kiállítást, Magyarország egyik legjelentősebb lakberendezési és formatervezési seregszemléjét, amelyet, mint hosszú évek óta mindig, úgy most is a Műcsarnokban tekinthettek meg.

 

Ismert és a piacra frissen belépett magyarországi forgalmazók enteriőr-szigetei, a hazai formatervezés befutott és kezdő alkotóinak standjai a "madeinhungary" szekcióban, esténként pedig divatbemutatók, élő zenei programok és vetítések várnak rátok.

 

S idén újra lesz trendmix! A Műcsarnok apszisában a tavalyi koncepcióhoz hasonlóan egy neves nemzetközi trendelőrejelző cég prognózisa alapján alakult ki a mostani 4 nap = 4 trend koncepció. MANGA, GRANNY, SHOWTIME, FILM NOIR az idei trendnevek, melyek műfaji filmek ihletése alapján a Werk Akadémia vezetőinek és tanárainak elképzelései nyomán állnak össze a terében egy izgalmas, mixmédiás installációvá.

 

Mr. Pink, esetleg Mr. Barna? Vagy inkább Beatrix Kiddo sárga-fekete szerelésébe bújt amazon? Netán a japán fiatalok őrült, színnel teli Bosozoku stílusának híve vagy? Akkor mindenképpen neked szól a MANGA trendje!

 

Napszítta kékek, homokszínek, csíkos tengerparti napernyők Côte d'Azur hangulatban. Hímzett-horgolt felületek, csipkedíszítés és levendulaillat minden mennyiségben. Ez a GRANNY! Miss Marple egy csipet arzénnel is fűszerezné.

 

Túlszínezett, zajos világ, ahol éjjel is nappal van. Alap- és fémszínek, meghökkentő formák, flitter és boa minden mennyiségben. Dzsessz, Chicago, 1920. Glam, London, 1970. Ilyen a SHOWTIME.

 

FILM NOIR. Gázláng, szemerkélő eső. Egy vonzó szőke nő fordul be a sarkon. Acélkék, fekete és fehér színek, halszálkamintás szürke kabát. S persze sötétlila bőrkesztyű. Fritz Lang vagy Alfred Hitchcock megőrülne érte!

 

Gyere el és nézd meg a legjobb filmek által ihletett trendeket élőben a Lakástrend és Design kiállításon, a Műcsarnokban, 2010. március 4. és 7. között, ahol ráadásul ingyenes játszóházzal várjuk a gyerekeket!

 

ELŐZETES: 6-án, szombaton este különleges élményben lehet részed: ROLLING TONES by WERK AKADÉMIA - gördülő divat-performansz, ahol Lakatos Márk és Lang Sonja mozgásba hozza a Lang-kreációkat!
Nyitva: 10-19 óráig | 6-án (szombaton) az éjfélig tartó különleges design-parti keretében egészen éjfélig

 

Forrás: Lakástrend (x)

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.