FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-03-11

Build Green CEE + Zöld Építés Konferencia

A Build Green CEE rendezvény célja a közép-kelet-európai régió környezetbarát építési lehetőségeinek bemutatása. 2010. április 14-15-16. Budapest, Magyar Tudományos Akadémia

Build Green CEE Nemzetközi Konferencia

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) társszervezőként csatlakozott a Build Green CEE nemzetközi konferenciához. A HuGBC tagjai jelentős kedvezményben részesülnek a regisztrációs díjból, és a szponzorációs lehetőségeken keresztül.

A Build Green CEE rendezvény célja a közép-kelet-európai régió környezetbarát építési lehetőségeinek bemutatása. Ez a nemzetközi, Green Building Councilok által szervezett, és a World Green Building Council által támogatott konferencia alacsony regisztrációs lehetőséget kínál az érdeklődők számra.

Közép-Kelet Európában a környezettudatos építészet, a hozzákapcsolódó technológia és ipar jelentős átalakuláson és fejlődésen megy keresztül, mind az új építésű ingatlanok, mind a rekonstrukciók, felújítások tekintetében. A Build Green CEE feltérképezi a régión belüli környezetvédelmi szempontból hatékony és fenntartható tervezés és építés üzleti lehetőségeit egy olyan környezetben, melyre az egyre emelkedő energiaárak, a szigorodó építési szabályzatok, az új technológia megoldások és növekvő környezeti problémák jellemzőek. A rendezvény hivatalos nyelve az angol.

További információért kérjük látogasson el a konferencia weboldalára.

 

ZÖLD ÉPÍTÉS KONFERENCIA

Április 14-én, a Build Green CEE kétnapos nemzetközi konferencia kísérő programjaként társrendezvényt tart a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete. A konferencia témája az új klímatörvény építészetre gyakorolt hatása, különös tekintettel az energiahatékony és környezettudatos épületfelújításokra. A konferencia nyelve angol és magyar, szinkrontolmács biztosított. A konferencián való részvétel előzetes regisztráció mellett történik, melyet a konferencia honlapján lehet megtenni.

 

 

A program házigazdája a Magyar Környezettudatos Épités Egyesülete Hungary Green Building Council (HuGBC). Az Egyesület küldetése a környezettudatos építési megoldások és technológiai ismeretek terjesztése, ezáltal a fenntartható fejlődés irányába történő átmenet előmozdítása. Szeretnék, ha az innovatív, környezetbarát megoldások mind a lakosság, mind a szakmai és tudományos csoportok körében teret nyernének, továbbá az üzleti világból is kívánnak ösztönzést adni a környezettudatosság iránti társadalmi felelősségnek. Az Egyesület tagságon alapul, valamint céljaink elérése érdekében együttműködünk, állami-, felsőoktatási intézményekkel, környezetvédelmi-, szakmai- és más szervezetekkel, az ipari és kereskedelmi kamarákkal is.

 

Forrás: koos.hu 03-11

 

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.