FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-04-14

Szekrénybe a hálószobával, dobozba a konyhával!

Akiknek kis garzonlakása van, vagy egyszerűen csak extrán takarékoskodni szeretnének a hellyel, valószínűleg lelkesen fogadják a Boxetti kollekcióját, amely ötféle bútoregységből áll.

Akiknek kis garzonlakása van, vagy egyszerűen csak extrán takarékoskodni szeretnének a hellyel, valószínűleg lelkesen fogadják a Boxetti kollekcióját, amely ötféle bútoregységből áll: gardróbból és a belerejthető franciaágyból (Boxetti_Private), összecsomagolható ülőgarnitúrából (Boxetti_Lounge), konyhaegységből (Boxetti_Lunch), TV- és hangfalegységből (Boxetti_Thrill), valamit szekrényből és a belerejthető íróasztal-szék együttesből (Boxetti_Practice).

Az elképzelés ötletgazdája Rolands Landsbergs litván formatervező, aki 1998 óta vezeti El Studija elnevezésű saját tervező és kivitelező cégét.

 

A hálószobafal-konstrukciót, amelybe a gardrób funkció mellett egy franciaágyat is el lehet rejteni. Az ággyal mindjárt az éjjeliszekrényt is egybeépítették, így azzal sem kell külön bajlódni. Az ágy kézzel és távirányítóval is lenyitható, a falegységbe pedig "mennyezeti" és olvasólámpát is beépítettek.

A többi bútoregység hasonlóan kifinomult és összetett rendszer: az ülőgarnitúra kanapévá és két kávézóasztallá nyitható szét, a dolgozósarok íróasztalokat, könyvespolcokat és egy széket rejt, a konyha mosogatóból, munkapultból és rengeteg tárolóhelyből épül fel, a TV-hangfal egység pedig mindent tud, ami az otthoni szórakoztatáshoz szükséges.

A bútoregységek tervezésekor három fő szempont lebegett a designer szeme előtt: funkcionalitás, a legkorszerűbb technológiák alkalmazása és a kortárs minimalista megjelenés. Mindezt annyira jól sikerült ötvözni, hogy sokan valószínűleg még egy tágas penthouse-lakásban is szívesen látnák a garnitúrát!

 

Forrás: hg.hu

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft
 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.