FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-05-20

Fa-fesztivál: a 10 éves Jaf Holz május 14-én Zalaegerszegen ünnepelt

A Jaf Holz Ungarn május 14-én nyitotta meg hivatalosan 6. magyarországi központját Zalaegerszegen. A 3000m2-es kirendeltség igazi látványosság, egyike az ország legigényesebb faipari-termékeket bemutató központjainak.

A Jaf Holz zalaegerszegi megnyitója annak a 10 éves születésnapi sorozatnak a része, amelynek minden állomásán a fa természetes szépségét és annak magas szintű, művészi és szakmai megmunkálását ünneplik.

A rendezvényen fellépő művészek előadását fával kapcsolatos játékok kísérték, és külön öröm, hogy a rendezvény koktél bárjáért a nemzetközi sikereket is elért, zalaegerszegi Garamvölgyi "Kiki" Krisztián felelt, akinek egyik alkotása 2009-ben elnyerte "Az Év Cocktailja 2009" díjat a Magyar Nemzeti Bajnokságon.

 

Megtisztelő a Jaf Holz számára, hogy támogathatta a megnyitó ideje alatt zajló Egerszeg Fesztivált és külön öröm, hogy a Fesztivál szervezőinek felkérésére támogatóként részt vesz a 2010. május 27-i a zalaegerszegi Szent Család Óvoda megsegítésére rendezendő Jótékonysági Gálaesten is.

 

A Jaf Holz Ungarn, az osztrák piacvezető fakereskedő a J.u.A. Frischeis GmbH 100% tulajdonú leányvállalata, 10 éve nyitotta meg magyarországi kirendeltségét és azóta foglalkozik falemezek, fűrészáruk, furnérok, építőanyagok, belsőépítészeti termékek forgalmazásával, illetve ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. A vállalat összesen 14 országban, több mint 52 kirendeltséggel van jelen, több mint 2000 főt foglalkoztat és Közép-Európa vezető fakereskedelmi vállalkozása.


Varsányi Tibor ügyvezető igazgató és Waller István kirendeltségvezető

Az egész születésnapi rendezvény-sorozatról tudósít, a Jaf Holz által támogatott, I Love Wood blog, amely nyitott fórum minden fa-rajongó számára. Az I Love Wood inspiráló ötleteket gyűjt a fa és a természetes anyagok felhasználásának témájában minden területen az organikus építészettől kezdve a designon át a művészetig.

 

Forrás: JafHolz

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.