FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.
Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

STIHL - Nemzedékekre tervezve

Mátyás Fakereskedo Kft
METAMOB - akciós MetaGO ajánlata
HUNNIA FAGÉP - Jó magyarnak lenni!
Faipari gépek -> Stonewood Kft
FATÁJ nyitólap
FATÁJ archívum:

FATÁJ-online
médiaajánlat
pdf

FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
A FAGOSZ a FATÁJ kiadója.


FAGOSZ filmtár a Hazai Erdésznél

Nemzeti kincsünk az erdő - 40 kisfilm

Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezete

Magán Erdotulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

Országos Erdészeti Egyesület

Hobbi Faesztergálás


Dr. Gerencsér Kinga: Fafeldolgozás mobil szalagfűrésszel
(A 2002-ben megjelent kiadvány online változata.)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:


2010-07-05

Készházépítők felajánlása az árvízkárosultak részére

Az alábbi felajánlást különlegessé teszi, hogy olyanoktól származik, akik maguk is nyakig úsznak a nehézségekben. Építőipari vállalkozókról van szó.

Építőipari vállalkozókról van szó, akik közül a készházépítők már összefogtak, hogy még a hideg idő beállta előtt új, árvízálló, energiatakarékos és azonnal beköltözhető új otthona lehessen azoknak, akiknek összedőlt, vagy lakhatatlanná vált a házuk. Mindezt haszon nélkül, önköltséges áron vállalják.

 

"ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZAKSZÖVETSÉGE

Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat

 

Felajánlás árvízkárosultak megsegítésére!

 

Az ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozata, 2010 június 24-25-én Kecskeméten megtartott soros Közgyűlésén egyhangúlag döntött, hogy az árvíz által megsemmisült házak, újjáépítésében együttesen, mint a MAKÉSZ tagjai ajánljuk fel segítségüket!

 

A MAKÉSZ védjegyes cégek technológiájának előnyei, többek között, hogy viszonylag olcsón, és rendkívül gyorsan (4-6 hét alatt), energia takarékos épületeket lehet felépíteni. Így a házukat elvesztett családok, még a hűvösebb idő beállta előtt beköltözhetnek új házukba. A vázszerkezetes technológia biztosítja, hogy egy esetleges későbbi árvíz esetén is stabilan fognak állni az épületek, és viszonylag egyszerűen helyreállíthatóak.

Az épületek rendkívül jó hőszigeteléssel rendelkeznek, így a házak fűtési költsége, csak töredéke lesz a korábbi díjnak. A MAKÉSZ védjegyes cégek 30 év szavatosságot vállalnak az épületek szerkezetére, hogy gyártási hibából nem fog bennük károsodás kezdődni!

 

A MAKÉSZ védjegyes cégek kivitelező vállalatok, így nincs elfekvő készletünk, termékünk, a gazdasági recesszió miatt sajnos pénzügyi tartalékunk sem. Így bármennyire is szeretnénk, építőanyagot díjmentesen nem tudunk adni, jelentős mértékű pénzbeli támogatásra sincs lehetőségünk. Az árvíz károsultjain viszont minden állampolgár, vállalkozás erkölcsi és emberi kötelezettsége, hogy segítsen!

Ezért a tervezéstől a beköltözésig elvállalt munkát, haszon nélkül önköltségi áron fogjuk elvállalni. Az épületekhez szükséges anyagokat, akár kedvezményesen akár díjmentesen kapnánk meg, hozzáadott haszon nélkül, önköltségi áron építjük be. A MAKÉSZ együttes fellépésén túl egyik tagszervezetünk a K-corp Kft. egy szerkezetkész épületet ajánlott fel díjmentesen, egy edelényi családnak, melynek kulcsrakész kivitelezéséhez, a fenti módon felajánljuk munkánkat.

 

Megbízás esetén a koordinációs munkát az Első Innovációs Készház Klaszter, ill. a Készház Menedzser Kft. fogja lebonyolítani.

 

Kecskemét, 2010. június 25

 

Kárpáti József - ELNÖK

ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat"

 

Forrás: Készház Fórum

 

DomoTrend Kft - Lakberendezés Európa neves design-muhelyeibol.

AKE - A perfekt megoldás

Dunaker Kft - Alapítva 1986

105 hazai furészüzem gazdasági teljesítménye - 2010. - Megvizsgáltunk 105 hazai furészüzemet muködteto vállalkozást (60 kemény-lombos, 44 lágy-lombos, 1 fenyo-feldolgozó) a 2010-es évi teljesítményei alapján.

Fagazdasági felszámolás számláló - 2012.május - Összegyujtöttük a fagazdaság szakterületein muködo (muködött) Magyarországon bejegyzett cégeket, amelyeknél a 2012-es évben indult el a felszámolási, ill. végelszámolási eljárás.

Grube Kft

Zalaerdő Zrt - Erdészek az erdoért

Forestinvest.hu

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

KARDEX Kft - Erdészeti-faipari termelés, kereskedelem. Furészáru termelés: elsosorban bükk és tölgy. Belföldi, nemzetközi szállítás. Export-import tevékenység.

LEITZ Hungária Szerszám Kft




 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.